Haberler

Beşiktaş Belediyesi'nden Vatandaşlara Beyaz Eşya Yardımı

Beşiktaş Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi 200 vatandaşa beyaz eşya yardımı yapıldı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi 200 vatandaşa beyaz eşya yardımı yapıldı. Vatandaşlara, karşılığında beyaz alabilecekleri hediye çekleri Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tarafından verildi.

Beşiktaş Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında 200 vatandaşa beyaz eşya yardımı yaptı. Beşiktaş Akatlar Mahalle Muhtarlığı tarafından belirlenen maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara Akatlar Mahalle Muhtarlığında düzenlenen programla beyaz eşya alabilecekleri hediye çeki verildi. Hediye çeklerini bizzat Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın elinden alan vatandaşlar Başkan, Hazinedara teşekkür etti.

"HALKA VE İSTEKLERİNE DOKUNAN BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bu tür yardım kampanyalarının uzun süredir devam ettiğini belirten, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Beşiktaş'ın dezavantajlı gruplar, dar gelirli insanlarımıza yönelik hem belli sponsorlarla hem de belediyenin kaynaklarından talepleri alıyoruz ve bunları karşılıyoruz çünkü Beşiktaş' özellikle Akatlar Karanfil Köy gibi, Arnavutköy Kuruçeşme gibi, mahallelerimizde ciddi miktarda yar gelirli yurttaşımız kalıyor. Onların sofralarına onların bir dirhem çözüm üretmeye çalışıyoruz katkı sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Hazinedar, "Beşiktaş'tan İstanbul'a bu anlamda halka dokunan halkın beklentilerine, hassasiyetlerine, önceliklerini dikkate alan bir belediyecilik örneği vermeye çalışıyoruz. Bu noktada Beşiktaş'ta Beşiktaş'ın önce çalışanlarıyla başladık, çalışanlarının gelir seviyelerini arttırmaya yönelik kısa sürede önemli adımlar attık Şimdi de Beşiktaş'ta Beşiktaş'ın bir taraftan zenginliği bir taraftan fakirliği yaşayan değil asgari yaşam standartlarını hem mekansal olarak inşallah önümüzdeki dönem atacağımız adımlarla gelir dağılımını örnek olacak bir noktaya taşıyacak projelere imza atıyoruz hem de bu noktada küçük küçük dokunuşlar gerçekleştiriyoruz o dokunmalardan bir tanesi burada Akadlar Mahallesi'nin ihtiyaç sahibi kesimlerine yönelik onların taleplerini yerine getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan yardımlardan çok memnun olduğunu belirten, Perihan Aksu, "Allah razı olsun, her türlü yardımlarından dolayı Başkanımız Murat Hazinedar'a çok teşekkür ederim. Bir torunum var her türlü ihtiyacımı karşılıyor, herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Arnavutköy Kuruçeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title