Haberler

Beşiktaş Belediyesi Engelli ve Hastaları Sandığa Ulaştırdı

Beşiktaş Belediyesi, referandumda sandığa gitmekte zorluk çeken engelli, hasta ve yatalak vatandaşları ‘Engelsiz Taksi ve Esenlik Hizmetleri’ uygulaması ile sandığa ulaştırarak oy kullanmalarını sağladı.

Beşiktaş Belediyesi, referandumda sandığa gitmekte zorluk çeken engelli, hasta ve yatalak vatandaşları 'Engelsiz Taksi ve Esenlik Hizmetleri' uygulaması ile sandığa ulaştırarak oy kullanmalarını sağladı. Başkan Murat Hazinedar da cam kemik hastası olan bir vatandaşı sandığa götürdü.

Beşiktaş Belediyesi Esenlik Hizmeti ekipleri, bugün gerçekleşen referandumda 33 araç ve 180 kişilik ekiple 500'den fazla engelli, hasta ve yatalak vatandaşı sandığa ulaştırarak oy kullanmalarını sağladı. Belediye bir yandan kriz masası kurarken, diğer yandan sağlık ekipleri ve sosyal yardım ekipleri gün boyunca Beşiktaş'ın her tarafına aralıksız ulaşarak hizmet sağladı. Belediyenin 444 44 55 numaralı hattı gün boyu kilitlenirken, belediye ekipleri Beşiktaş'ta bulunan tüm okullarda seçmenlere çay, kahve ve yemek imkanı sağladı. Tüm çalışmalarla bizzat ilgilenen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da cam kemik hastası olan Kaya Ertemiz'in evinden alınarak oy kullanacağı Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokuluna götürülmesine eşlik edip, oy kullanmasını sağladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title