Haberler

Beşiktaş Başkanını Seçiyor

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı başladı.

Beşiktaş Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı başladı.

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda, Beşiktaş'ın 33. başkanının belli olacağı genel kurulda, 3 başkan adayı yarışıyor. Kongrede üyeler, Fikret Orman, Bülent Deriş ve Nazmi Koca'dan birini kulübün başkanlığına seçecek. Geçtiğimiz günlerde renklerini belirleyen adaylardan Fikret Orman, kongrede turuncu oy pusulasını kullanacak. Bülent Deriş mavi, diğer aday Nazmi Koca da beyaz renkli oy pusulasıyla seçime katılacak.

Kongrede yarışan başkan adaylarının yönetim kurulu listeleri şöyle:

-Fikret Orman-

Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz.

Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.

-Bülent Deriş-

Asil üyeler: Hüseyin Yücel, Ahmet Zekai Görgülü, Halim Aydın, Yavuz Gündüz, Mehmet Akif Avşar, Ömer Koçak, Zeynel Tutar, Murat Can, Salih Zeki Ceylan, Namık Mert Ören, Osman Gökhan İskender, Suat Erol Çelik.

Yedek üyeler: Ali Fuat Eyüpoğlu, Nedim Sarsmaz, Ali Ekber Kartal, Fazlı Bolugur, Ömer Mustafaoğlu, Muhittin Yegün.

-Nazmi Koca-

Asil üyeler: Aydoğan Cevahir, Zafer Murat Çetintaş, Faruk Belenkoğulları, Tunga Fişekçioğlu, Kaya Soysal, Reşit Sözügüzel, Cengiz Mercan, Akın Volkan Arıkan, Burç Karagöz, Erol Karabacak, Ahmet İşbitiren, Taci Sunar.

Yedek üyeler: Koray Lordoğlu, İhsan Yalçın, Ali İnal, Fethi Göçek, Nevzat Sezen, Mehmet Mihmanlı.

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy verme işlemi başladı. Açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Başkan Vekili Yalçın Karadeniz, şunları söyledi:

"Beşiktaşımız'ın 34. başkanını seçmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katkılarınız için, desteğiniz için, şahsım ve başkanlık kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine güzel bir günde, böylesine güzel bir salonda, böylesine muhteşem delegasyon önünde seçeceğimiz Beşiktaş başkanımızın, camiamız ve Türk sporu için hayırlara uğurlara vesile olmasını diliyorum."

Yalçın Karadeniz daha sonra, tüzüğün 13. maddesi gereği genel kurulun dirlik ve düzenlik içinde geçmesini teminen bir başkan, iki başkan vekili ve 2 yazmandan müteşekkil Divan Başkanlık Kurulu'nun oluşması gerektiğini belirterek önergelerin sunulmasını istedi. Karadeniz, Kongre Divan Başkanlık Kurulu'nun oluşturulması için verilen tek önergeyi oya sundu ve üyelerin oyuyla kabul edildi.

Kongre Divan Başkanlığı'na Uluç Gürkan seçilirken, başkan yardımcıları olarak Özgür Mert Balcı, Tansu Tozonarıcı, yazmanlar olarak da Rasim Acar ve Fuzuli Mehmetoğlu görev yaptı.

Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan'ın konuşmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasını takiben oy verme işlemine başlandı. Oy verme işlemi saat 17.00'ye kadar devam edecek. Genel kurulda, aidatını yatıran 11 bin 611 üye, 24 sandıkta oy kullanabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Karadeniz Bülent Deriş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title