Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman: "Vodafone Arena'ya Şampiyon Olarak Döneceğimize İnanıyorum"

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena'ya şampiyon olarak döneceklerine yürekten inandığını söyledi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena'ya şampiyon olarak döneceklerine yürekten inandığını söyledi.

Beşiktaş dergisinin Mayıs sayısında camiaya seslenen Fikret Orman Süleyman Seba'nın başlattığı tesis hamlesini devam ettirerek Seba döneminden sonraki ilk tesisi yaz aylarında kulübün hizmetine sunacaklarının altını çizdi.

"19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı Türkiye'ye armağan eden en büyük Beşiktaş'lı Atatürk'tür" ifadelerini kullanan Başkan Fikret Orman'ın Beşiktaş dergisindeki açıklamaları şu şekilde:

"Uzun süredir hayalini kurduğumuz üniversitenin adımlarını attık"

"Hepinizin bildiği gibi Beşiktaş, bir futbol kulübü olmaktan çok öte, yirmi milyonun üzerinde taraftarı olan büyük bir camiadır ve aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Misyonumuz gereği geçmişten aldığımız güç ve öncü kimliğimizle, insana, spora, eğitime, sağlığa ve kültüre hizmet edecek projeler yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Kabataş Erkek Liseliler Derneği'yle birlikte kurduğumuz vakıf, hem eğitim anlayışı hem de uygulayacağı bilimsel çalışmalarla referans gösterilecek bir kurum olacaktır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ...Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı; değerlerimize uygun, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli gençleri yetiştirmeye katkı sağlayacaktır. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz BJK Kabataş Üniversitesi'nin adımlarını atarken, bu işe ilk günden beri katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum."

"Kulübümüze Süleyman Seba'dan sonraki ilk tesisi kazandırdık"

"Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'dan sonra kulübümüze bir tesis kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Beşiktaş Belediyesi tarafından Beşiktaş JK'ya devredilen Akatlar Kültür ve Spor Merkezi'nin protokol anlaşmasını imzalandık. Uzun zamandır ihtiyacımız olan sosyal tesisimizi, bu yaz Beşiktaş Camiası'nın hizmetine sunacağız. Bu vesileyle Anadolu yakasında da bir tesis yapmak için çalışmalarımızın sürdüğü haberini de sizlerle paylaşmak istiyorum."

"E-Spor ve Hentbol takımlarımızı kutluyorum"

Türkiye'de bir ilke imza atarak kurduğumuz Beşiktaş e-Spor Takımı, 2015 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi'ni şampiyon olarak tamamlayarak bizleri çok mutlu etti. Yine Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, gösterdiği performansla Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluklarını tekrar bizlere yaşatacağının emarelerini veriyor. Antrenörümüz Müfit Arın başta olmak üzere hentbol takımımıza güvenimin tam olduğunu vurgulayarak, başarılarının devamını diliyorum.

"Vodafone Arena'ya şampiyon olarak döneceğimize inanıyorum"

"Artık, yeni mabedimiz Vodafone Arena'nın açılışı için geri sayıma başladık. İki sezondur çok zor koşullara rağmen mücadeleyi hiçbir zaman elden bırakmayan futbol takımımızla yuvamıza şampiyon olarak döneceğimize yürekten inanıyorum. Beşiktaş'ın önümüzdeki yıllarda çok önemli başarılara imza atacağından kimsenin şüphesi olmasın."

" 19 Mayıs'ı Türkiye'ye armağan eden en büyük Beşiktaşlı Atatürk'tür"

"Mayıs ayının bizler için önemi büyüktür. Bildiğiniz üzere, 19 Mayıs 1919, en büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da Milli Mücadele'yi başlatarak, Türk Milleti'ne bağımsızlığı için yeşil ışık yaktığı en önemli gündür. 19 Mayıs'ı Türkiye'ye armağan eden en büyük Beşiktaşlı Atatürk'tür; 19 Mayıs'ı, Gençlik ve Spor Bayramı'na dönüştürmek ise bir Beşiktaş zaferidir. Bu haklı gururla, Türkiye'nin, gençliğin, sporun ve en çok da Beşiktaşımız'ın bayramını kutluyorum.

Yine Mayıs ayının bir diğer önemli günü olan Anneler Günü nedeniyle de, çocuklarımızı büyük fedakarlıkla büyüten annelerimizin ellerinden öpüyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fikret Orman 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title