Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman: Gomez'i Tabi Ki Takımımızda İstiyoruz

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz Mario Gomez'i tabiki takımımızda istiyoruz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz Mario Gomez'i tabiki takımımızda istiyoruz. Ama bu karşılıklı olarak iki tarafla alakalı" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmasında, güzel bir sezon geçirdiklerini, ancak önümüzdeki dönem daha zor bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi. Gelecek sezon 3'üncü yıldızı takacaklarını ve 2 yıldızlı formaları taraftarların son kez alacağını belirten Orman, şöyle dedi:

"Darısı seneye tekrarını diliyoruz. Stadımız her ne kadar bittiyse de bu senede işimiz zor aslında. Beklentilerimiz fazla. Hiç merak etmeyin. Bugüne kadar biz bu işleri planlayarak geldik. Bundan sonra da planlayarak gideceğiz. Kimsenin değil, kendi bildiklerimizle, kendi doğrularımızla bu noktaya geldik. İnşallah bu sezon sonunda 100'ü buluruz diye tahmin ediyorum. İnşallah bu Kartal yuvası ile birlikte sizlere iki yıldızlı forma almayı nasip etsin."

Gazetecilerin Mario Gomez'in transferiyle ilgili soruya Orman, şunları söyledi:

"İnşallah ay sonu ya da önümüzdeki ayın 5'i gibi görüşeceğiz. Hayırlısı bakalım. Beşiktaş bize göre dünyanın en önemli kulüplerinden bir tanesi. Bugüne kadar kimler geldi, kimler geçti. Biz Mario Gomez'i tabiki takımımızda istiyoruz. Ama bu karşılıklı olarak iki tarafla alakalı. Beşiktaş çok ciddi bir kurum. Hiçbir zaman araç olmaz ancak amaç olur."

Yeni sezonda takımda revizyona gidilmeyeceğini, ancak savunmada yaşanan açıklara karşılık defansı güçlendirme adına transfer çalışması yapacaklarını vurgulayan Orman, "Takımımızın zaten iskeleti hazır. Defans blokunda geçen yıl çok sakatlıklar yaşadık. Devre arası ayrılan oyuncularımız oldu. Çok önde oynadığımız içinde biraz açıklar veriyoruz. Biz de bir iki bölgeye yatırım yapacağız, o kadar" dedi.

A Milli futbol takımın Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetine millet olarak çok sevindiklerini ifade eden Orman, "Bizim işimiz insanları mutlu etmek. Milli takımımızın kazanması da tüm Türkiye'yi ve Türkiye'yi sevenleri mutlu etmiştir. İnşallah üst tura da çıkarlar. Ben orada oynayan tüm oyuncularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Beşiktaşlı olarak gurur duyuyorum açıkçası" dedi.

Milli takımda oynayan Beşiktaşlı oyuncuları da değerlendiren Fikret Orman, sözleşmesi sona erecek olan futbolculardan İsmail Köybaşı'nın performansı ile ilgili soruya ise espirili yanıt verdi. Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir hafta öncesine kadar biz İsmail'in kontratını yenileme sürecindeyken bazıları mesaj atıyor 'yenileme' diye. Şimdi İsmail güzel oynayınca 'Aman başkan kaçırmayın' oluyor. Biz doğru bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz, doğru bildiğimiz şekilde de devam edeceğiz. Transferlerde tabiki taraftarlarımızın istekleri önemli ama, bunu internet sayfamızda bir tane sayfa oluştururuz. 'Şunu mu alalım, bunu mu alalım' diye bütün millet tıklar. Öyle yapılmaz bu iş. Biz kendi doğrumuza göre yapıyoruz. Bu işi de iyi bildiğimizi düşünüyorum. Allah bizi mahcup etmesin."

Başkan Orman, davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Ereğlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Mario Gomez Zonguldak Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title