Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman?dan Gökhan Gönül Açıklaması

Beşiktaş Başkanı Orman'dan Gökhan Gönül açıklamasıGökhan'ın sözleşmesi devam ediyor.

Beşiktaş Başkanı Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması

Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin, sonra bakarız

Berktuğ ÖNCÜFaruk KAHRAMANBURSA, (DHA)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferiyle ilgili iddialara ilişkin, Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız. Anlaşma olsa zaten imzaları atardık dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir okuldaki özel sınıfın açılışının ardından gazetecilerin transfer gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile anlaştığı iddialarının bulunduğunu söylemesi üzerine Başkan Orman, Anlaşma olsa imza atılır o zaman da duyardınız. Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız diye konuştu.

Başkan Orman, gol kralı Mario Gomez'in takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise, Ben de merak ediyorum diyerek esprili bir cevap verdi.

BÖYLE HAYIRSIZ KONULARI KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Bir gazetecinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ligde şampiyon takımı da, düşen takımı da hakemler belirliyor açıklamasını hatırlatması üzerine Başkan Fikret Orman, Buraya hayırlı güzel bir iş için geldik, böyle hayırsız konuları konuşmak istemiyorum ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Gökhan Gönül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title