Haberler

Beşiktaş Avusturya'da Neşe İçinde Çalışıyor

Beşiktaş Avusturya'da neşe içinde çalışıyorŞeref Çiçek'ten moral motivasyon oyunlarıŞenol Güneş'ten farklı antrenman tekniğiYeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang kentinde sürdüren Beşiktaş günün ikinci idmanını akşam saatlerinde yaptı.

Beşiktaş Avusturya'da neşe içinde çalışıyor

Şeref Çiçek'ten moral motivasyon oyunları

Şenol Güneş'ten farklı antrenman tekniği

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang kentinde sürdüren Beşiktaş günün ikinci idmanını akşam saatlerinde yaptı.

Kadro dışı bırakıldığı için İstanbul'a dönen Jose Sosa ve dün oynanan hazırlık maçında sakatlanan Tolgay Arslan dışında tüm futbolcuların katıldığı idman 1.5 saat sürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş'in taktik çalışmalara ağırlık verdiği antrenman ısınma ve kondisyon hareketleri ile başladı.

ŞEREF ÇİÇEK'TEN MORAL MOTİVASYON OYUNLARI

Isınma bölümünde futbolcuların moral motivasyonunu artırıcı oyunlar yaptıran yardımcı antrenör Şeref Çiçek bu kez de birbirinin sırtına binen oyunculara top kapma çalışması yaptırdı. Futbolcuların oldukça neşeli dakikalar geçirdiği bu bölüm renkli görüntülere sahne oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FARKLI ANTRENMAN TEKNİĞİ

Isınma bölümünden sonra taktik çalışmalara geçen teknik direktör Şenol Güneş defans oyuncularını lastikli halat ile birbirine bağladı. Ceza sahası önünde birbirine bağlı şekilde alan savunması yaptıran Güneş, daha sonra çift kale maça geçti.

Taktik çift kalede sık sık oyunu durduran Güneş futbolculara sürekli uyarılar yaptı.

Öğrencilerinden birbirlerine yakın ve alanlarını kaybetmeden oynamalarını isteyen tecrübeli hoca, geçen sezon olduğu gibi seri bir şekilde paslaşma yapmalarını özellikle istedi.

Kamp çalışmaları kapsamında yarın bir hazırlık maçı daha oynamak isteyen Siyah Beyazlılar, Rus takımı FC Ufa ile karşılaşmayı planlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şeref Çiçek Şenol Güneş Avusturya Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title