Haberler

    Beşiktaş-Asteras Tripolis | Ön Bakış – Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Beşiktaş, Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis’i Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacak. 20:00’de başlayacak maç Star TV’den naklen yayınlanacak. Müsabakanın canlı anlatımı ise Eurosport.com Türkiye’de!

    Muhtemel 11’ler


    Beşiktaş : Tolga, İsmail Köybaşı, , Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Sosa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba
    Asteras Tripolis : Kosicky, Panteliadis, Sankare, Lluy, Munafo, Usero, Rolle, Zisopoulos, Mazza, Bakasetas, Parra

    Slaven Bilic maçla ilgili ne dedi?


    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı futbolcu İsmail Köybaşı ile medya mensuplarının karşısına çıkan Bilic, soruları yanıtladı.

    Beşiktaş olarak son dönemde UEFA'nın verdiği cezalar nedeniyle Avrupa kupalarından mahrum kaldıklarını ve geride kalan sezonda büyük bir mücadele vererek bu hakkı elde ettiklerini kaydeden Bilic, "Bugün bizim için ve kulübümüz için çok önemli bir maç oynayacağız. Yeni bir dönem başlıyor. Bu maç Feyenoord ya da Arsenal maçları gibi bir eleme müsabakası değil. Grup aşamasının bir maçı olacak. Hayati bir müsabaka değil ama yine de çok önemli" dedi.

    UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildikleri yere kadar yükselmek istediklerini dile getiren Hırvat teknik adam, "Asteras karşılaşması bu açıdan da önemli bir başlangıç olacak. Motivasyon gibi şeylerden konuşmayı sevmiyorum. Bu maçı bir kenara bırakın, her antrenmanda, her karşılaşmada, rakip kim olursa olsun ciddi davranmalı, işi sıkı tutmalıyız. Bugün da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Asteras Tripolis Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title