Haberler

Beşiktaş, Arjen Robben İçin Masaya Oturacak

Güncelleme:

Şampiyon Beşiktaş, gelecek sezonun transfer hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki hafta Arjen Robben'in transferi için görüşmede bulunacak.

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Siyah-Beyazlılar'da yönetim, bu mücadele sonrasında transfer konusunda düğmeye bastı. Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak takımı güçlendirme adına önceden belirledikleri futbolcular konusunda harekete geçti.

TEMASLAR TEKRAR BAŞLADI

Bu doğrultuda ilk hedefini Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in Hollandalı süperstarı Arjen Robben olarak belirleyen Torunoğulları, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ara verdiği temaslara tekrar başladı. Vodafone Arena'nın yıldızı olarak bu ismi Beşiktaş'a kazandırmayı planlayan Torunoğulları'nın, bu hafta Almanya'ya gidip bu futbolcuyla tekrar masaya oturması bekleniyor.

3 BÖLGEYE DAHA TAKVİYE VAR

Sezonu şampiyon olarak tamamlamalarının ardından yaklaşık 170 milyon TL'yi kasalarına koyacak olmaları sebebiyle mali olarak da rahatlayan yönetim, Robben'le birlikte; sol bek, sağ bek ve ön libero hattına da yeni bir isim kazandırmayı planlıyor. Yönetimin diğer isimler konusunda ise Konyaspor mücadelesi sonrasında atağa kalkacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erdal Torunoğulları Arjen Robben Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

saf vatandaş:

roben fener stili bir futbolcu. beşiktasta oynayamaz. bjk kadroyu bozmasın. Şenol hocaya rağmen şampiyon oldu. :=) şaka gibi.

1
9
yanıtYanıtla
DÜRÜST EZIKTAŞLI:

Anca bunu alır 8taş. borçlar ne olacak küfürbaz çirkin cenk yeter sonra feda feda diye böğürürler

1
4
yanıtYanıtla
Ezikbahceli ):

Ezikfener daha sonra almasinda. ne oldu8tasi birakip eziklik i kullanmaya basladiniz, bizimkullanmaya basladigimiz terimi kullaniyrsunz ya tam eziksiniz :) Ezikbahceliler :)

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın):

Bu transfer salaklik. Bir kere adam iki sezon devamli olarak kendi takiminda oynamadi. Ikincisi adamin yasi 32 , adam 1 sene oynar o da oynarsa , cünkü sakatligi iki sezon süren ve devamli olarakoynamayan bir oyuncu dan fazlabir sey beklenemez. Ücüncüsü Gökhan Töre var Bu transfer SALAKLIK, Birakin ezikbahceliler yapsin, adamlarin is i yasli oyunvcu alip Ezikbahcelilere bu oyunculari kakalamak. BJK genc, dinamik ve hirsli oyunculari alsin. Robben gibi oyunculari Ezikbahceye biraksin.

4
1
yanıtYanıtla
ILK önce defans güclendirilmeli:

BJK NIN SORUNU ILERI MEVKIILERDE DEGIL SUAN; SORUN SAG VE SOL BEK DE OYNAYAN MEVKI OYUCULARI, BU BÖLGELERE ACILEN TAKVIYE LAZIM. SOL BEK E BIR TÜRK OYUNCU ALINABILIR, ALPARSLAN ERDEM veya ÖZGÜR CEK. SAG BEK E DE HAKAN ASLANTAS ALINABILIR. BÜTCE DENGESI KORUNUR, FAZLA HARCAMA YAPILMAMIS OLUR ve MEVKI TRANSFERLERI OLUR. 6 Mio luk Bütce ile bu oyunculari transfer edebiliriz. 170 Mio luk bütceden 6 mio luk transfer ile gerekli olan transferleri yapmis oluruz. Gomez giderse golcüye sonra bakalir.

1
1
yanıtYanıtla
Transfer önceligi sol Bek olmali:

Q7 var o mevkii de . BJK nin en büyük sorunu Defans i . Ilk önce Dusco Tosic in yerine bir alternativ alinmali. Bir kac oyuncu aklima geliyor, Alparsalan Erdem ( Basaksehir) veya Özgür Cek (antalyaspor) Ikisinin de sözlesmesi 6 inci ayda bitiyor. Piyasa degerleri 1, 3 Mio. Güzelbir transfer olur. Sol Bek e bu transferden birini yaparsak.

2
0
yanıtYanıtla
Robben i almak salaklik:

sEnol Günes onayini verdiyse yapsinlar , vermedi ise sirf Yildiz Transfer iyapacaz diye sakatliktan zar zor cikan, yasi 30gecmis , verimli dönemi geri de kalmis Robben i alacak varsa lütfen Klüp ün kasasindan degil onu isteyenlerin kasasindan para bulup yapsinlar. 170 Mio geldi diye hemen salakca transferin yapilmasina ben karsiyim. Daha az masraf a, yetenekli , genc oyuncular alinabilir. Günes e birakin transfer i, kimse kendi basina göre transfer yapmasin.

2
0
yanıtYanıtla
Robben i almak salaklik öneri.:

Ben klüp ün kasasindan sakatliktan zar zor cikmis bir oyuncu icin para cikmasini dogru bulmuyorum. Klüp yönetimi özel bir Banka hesapi acsin ve BJKlilere transferleri sorsun, bu oyuncuyu istiyorsaniz lütfen su Banka hesabina , Robben nin icin para yatirin desin. Eger Taraftar istekli ise ve Klüp ün belirledigi parayi bulursa o para ile transfer etsin, o zaman Klüp ün parasi bosa akmaz, ikincisi Taraftar in transferi olur. Para yetmez ise yatirilan para gencler icin kullanilir.

1
1
yanıtYanıtla
Barcelona:

Robben e ben inanmiyorum, cünkü adamin Almanya da bir sezon icinde oynadigi mac sayisini elle sayacak kadar biliyorum, adamin devamliligi yok, 34 haftalik lig de en fazla 8 mac oynar. Ama 8 mac icin bu oyuncu icin Mio larin verilmesini kabul edemem. Son 2 sezonda Takiminda bu sayiyi bulamadi. Hala anlamiyorum bu kadar mi ISIM e bakiliyor bu kadar mi bu transfere ihtiyac var ?Avrupa maclarina bir bakin kac mac a cikmis Bayern adina , yazik olur BJK nin parasina. Robben e inanmiyorum.

2
0
yanıtYanıtla
cango:

İyi giden Q7 küstürürsünüz ve bu sefer ikisindende faydalamazsınız. . . bizdeki van Persie, Fernandao misali. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title