Haberler

Beşiktaş, Antalya'da Üçüncü Günü Tamamladı

Beşiktaş, Antalya'da üçüncü günü tamamladı Tolga Zengin'den gergin hareketler Beşiktaş, Antalya kampındaki 3. gününü akşam yaptığı idman ile tamamladı.

Beşiktaş, Antalya'da üçüncü günü tamamladı

Tolga Zengin'den gergin hareketler

Beşiktaş, Antalya kampındaki 3. gününü akşam yaptığı idman ile tamamladı.

Kamp otelinin sahasında gerçekleştirilen idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş, akşam idmanında taktik çalışmalara yer verdi.

Kondisyon koşularının ardından üçlü gruplar halinde top kapma oyunu oynayan futbolcular, daha sonra kenar ortalarının yapıldığı hücum organizasyonları yaptı. Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik çift kale ve penaltı çalışması ile sona erdi.

TOLGA ZENGİN'DEN GERGİN HAREKETLER

Siyah-beyazlıların bu akşam yaptığı idmanda kaleci Tolga Zengin'in gergin hareketleri gözlendi. Kaleci antrenörü Jose Sambade'nin oyuncu maketleri ile kenar ortası çalıştırdığı bölümde iki kez üst üste maketlere çarparak kötü bir şekilde yere düşen Tolga, belini ve sol kolunu tutarak gergin hareketlerde bulundu. Jose Sambade ile hararetli bir şekilde konuşan Tolga'nın, antrenmanın geri kalan bölümünde de zaman zaman Sambade ile konuşmalarını sürdürdüğü ve yine kolu ile belini sık sık kontrol ettiği görüldü.

Beşiktaş, Antalya kampına yarın yapacağı idmanlar ile devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jose Sambade Tolga Zengin Beşiktaş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title