Haberler

    Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği Virajında...

    Gençlerbirliği'yle deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, zorlu maçtan yara almadan dönmek istiyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaşacak Beşiktaş, mutlak galibiyeti hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray derbisinde alınan 2-0 mağlubiyeti Gençlerbirliği karşısında telafi etmeye çalışacak.

    Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Jose Sosa, Veli Kavlak, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek de Antalya kampı sonrasında İstanbul'a döndü. Tedavisi devam eden ve bugünkü antrenmana katılmayan Gökhan Töre'nin oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Daha önce üçer sarı kart gören Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin, yarınki mücadelede de kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 18. haftada Mersin İdmanyurdu ile oynanacak maçta takımlarını yalnız bırakacak.

    Siyah-beyazlı ekipte teknik heyeti en çok rahatlatan konulardan biri kart cezaları biten Atiba Hutchinson ve Veli Kavlak'ın takıma dönmeleri olacak. Orta sahada rakip atakları karşılamada önemli görevler üstlenen iki oyuncunun kırmızı kart cezaları bitti.

    İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 45 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 30 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 131 golüne, Gençlerbirliği 60 golle karşılık verdi. Geçen sezon Ankara'da yapılan maçı Gençlerbirliği 1- 0 kazandı, İstanbul'daki müsabaka 1-1 bitti.

    MUHTEMEL 11'LERGençlerbirliği: Ramazan, Ahmet, Tosic, Hakan, Uğur, Doğa, Koçer, Gosso, Mervan, Petrovic, Berat

    Beşiktaş: Tolga, Ersan, Franco, Motta, Serdar, Atiba, Frei, Necip, Olcay, Oğuzhan, Demba Ba

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title