Haberler

Beşiktaş Ankara'da Galibiyet Peşinde

Tek santrafor Cenk Tosun kaldıTalisca geldi orta sahadaki savaş kızıştıALİ DANAŞ -İSTANBUL -DHA Beşiktaş Süper Ligin 2. devresinin ilk maçında Ankara deplasmanında Osmanlıspor'a konuk olacak.

Tek santrafor Cenk Tosun kaldı

Talisca geldi orta sahadaki savaş kızıştı

ALİ DANAŞ -İSTANBUL -DHA Beşiktaş Süper Ligin 2. devresinin ilk maçında Ankara deplasmanında Osmanlıspor'a konuk olacak.

2.devrenin ilk maçı olsa da 34 maçlık periyotta 17.maç olan Osmanlıspor - Beşiktaş karşılaşması yarın akşam saat 19: 00'da Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak ve Ali Palabıyık taraından yönetilecek.

Siyah Beyazlılar'ın 16 hafta sonunda 10 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.35 puan toplayan Beşiktaş, Galatasaray'ın Konya'dan galibiyetle ayrılması üzerine maç eksiği ile 3.sıraya düştü.Beşiktaş'ın yarın akşamki tek hedefi Osmanlıspor'u yenerek tekrar 2.sıraya yükselmek olacak.

TEK SANTRAFOR CENK TOSUN KALDI

Beşiktaş sezonun ikinci yarısına resmi olarak 2 yeni transfer ile girdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda sol açık mevkiine Ryan Babel'i transfer eden yönetim stoper olarak ta Hırvat Matej Mitrovic'i takıma dahil etmişti.Beşiktaş'ın 3. transferi ise önümüzdeki hafta resmi olarak açıklanması planlanan Ersan Gülüm olacak.Beşiktaş'tan ayrılan tek isim ise Trabzonspor'a giden Olcay Şahan oldu.

Camiadaki beklentilerin aksine santrafor transferini ise henüz yapmayan Siyah Beyazlılar Osmanlıspor karşısına tek santrafor ile çıkacak.Afrika Kupası'na katıldığı için Kamerun Milii Takımına giden Aboubaklar ve 2 Ocakta başlayan Antalya kampının ilk gününde sakatlanan Ömer Şişmanoğlu'nun olmadığı kadroda santrafor olarak sadece Cenk Tosun bulunuyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Osmanlıspor karşısında golcü olarak Cenk Tosun ile başlamasına kesin gözüyle bakılyor.Maç içinde Cenk ile ilgili yaşanacak herhangi bir olumsuzluk halinde Rayn Babel veya Talisca forvet bölgesine geçerek bu açığı kapatmaya çalışacak.

Osmanlıspor maçına kalede Fabricio, defansta Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Adriano ile çıkması beklenen Şenol Güneş, Atiba'nın yanında Oğuzhan veya Tolgay Arslan'dan birine görev verecek.İyileştikten sonra sahalara hızlı bir dönüş yapan ve Antalya kampının da en göze batan ismi olan Talisca'nın forvet arkasında oynayacağı kadroda sağ tarafta Quaresma sol tarafta da yeni transfer Ryan Babel oynayacak.

TALİSCA GELDİ ORTA SAHADAKİ SAVAŞ KIZIŞTI

Talisca'nın iyileşmiş olması aynı zamanda Tolgay ve Oğuzhan'dan birinin yedek kulübesine gitmesi anlamını da taşıyor.

Atiba'nın demirbaş olduğu orta sahada Gökhan İnler, Oğuzhan ve Tolgay Arslan değişmeli oynamış son maçlarda Tolgay ve Oğuzhan formayı tamamen kapmıştı.İlk devrede sakatlanmadan önce oynadığı 6 maçta 4 gol atan Talisca'ya yetişemeyen bu üçlü sadece 2 golde kalmıştı.Brezilyalı oyuncunun iyileşip takıma dönmesinden ve 10 numara mevkiinde oynayacak olmasından sonra bu üç futbolcudadn ikisi yedek bekleyecek.Oğuzhan Özyakup'un bir adım önde olduğu bu tercihet son karar yine Şenol Güneş'in olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title