Haberler

Beşiktaş Altyapısı Dosluk İçin Futbol Turnuvasına Katılacak

Beşiktaş altyapısı Dosluk için futbol turnuvasına katılacakBeşiktaş U-14 ve U-15 Akademi Takımı oyuncuları, 26-29 Mayıs tarihinde Gazprom'un sponsorluğunda gerçekleşecek 'Dostluk İçin Futbol Programı' çerçevesinde Milano'da düzenlenecek Uluslararası Sokak Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Beşiktaş altyapısı Dosluk için futbol turnuvasına katılacak

Beşiktaş U-14 ve U-15 Akademi Takımı oyuncuları, 26-29 Mayıs tarihinde Gazprom'un sponsorluğunda gerçekleşecek 'Dostluk İçin Futbol Programı' çerçevesinde Milano'da düzenlenecek Uluslararası Sokak Futbol Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Konuyla ilgili BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına; Dostluk için Futbol Programı Medya Direktörü Filiz Pak, Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar ve U-15 Takımı Antrenörü Aydın Tuna katıldı.

Emrah Bayraktar Beşiktaş altyapısı için bu tarz turnuvaların önemli olduğunu söylerken, Filiz Pak ise Beşiktaş'a organizasyona verdiği destek için teşekkür etti.

Şampiyonlar Ligi finalini izleyecekler

26-29 Mayıs'ta Milano'da düzenlenecek turnuvaya 32 ülkeden aralarında Atletico Madrid, Schalke 04, İnter gibi elit futbol takımları da katılacak. Turnuvanın ardından oyuncular 2015-2016 UEFA Şampiyonlar Ligi Final mücadelesini de izleme şansına sahip olacaklar.

Franz Beckenbauer'in küresel elçiliğini yaptığı Dostluk için Futbol Programı; tüm dünyada futbol altyapılarını teşvik etmeyi ve gençleri sağlıklı bir yaşam için spora kanalize etmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Türkiye Gazprom Milano Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title