Haberler

Beşiktaş-Adana Demirspor Maçından Notlar

İki takım, 1994 1995 sezonunun ardından 20 yıl sonra karşı karşıya geldi Passolig ve kombine kartların geçerli olmadığı maçta kağıt bilet satıldı.

Beşiktaş ile Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi.

İki takım, o zamanki adıyla Birinci Lig'in 1994-1995 sezonunda, 11 Şubat 1995'te Adana'da yapılan ve siyah-beyazlıların 1-0 kazandığı mücadelenin ardından 19 sezon sonra kupa mücadelesine çıktılar.

Beşiktaş'ın maç kadrosunda, kaleci Tolga Zengin ve Cenk Tosun'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Demba Ba, Necip Uysal, Ramon Motta, Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok yer almadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kupa mücadelesinde, ligde en son 11. haftada Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendikleri maçta kaleyi koruyan Cenk Gönen'e şans verdi. Siyah-beyazlı takımın yedek kalecisi ise genç file bekçisi Emre Metin oldu.

Bilic, ligde Akhisar Belediyespor ile yaptıkları son maçın 11'inde 4 değişiklik yaparak takımını kupa mücadelesinde sahaya sürdü. Tolga Zengin ve Cenk Tosun 18 kişilik maç kadrosunda bulunazken Sosa ve Franco da yedekler arasında yer aldı.

Tribünlerde centinmenlik havası

Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşma öncesi yaptıkları tezahüratlarla statta rakip takım taraftarları arasında centilmenlik havası oluşturdu.

Beşiktaşlı ve Adana Demirsporlu futbolcuları beraber tribüne çağıran siyah-beyazlılar daha sonra sırasıyla rakip taraftara yönelik "Hoş geldiniz" ve "Burası sizlere deplasman değil" şeklinde tempo tuttu.

Beşiktaş taraftarlarının jestine alkışlarla karşılık veren Adana Demirsporlu taraftarlar, "Helal olsun size" şeklinde tezahürat yaptı.

Kadroların okunduğu anonsta da Adana Demirspor'a yönelik, "Deplasmana değil evinize geldiniz" denildi.

Konuk takımın taraftarları da Beşiktaş'ın kadrosu okunurken rakibi alkışladı.

Beşiktaşlı futbolcular maç başlamadan önce Adana Demirsporlu taraftarların sevgi gösterileri nedeniyle rakip takım tribününe doğru gitti ve konuk takım seyircisini selamladı.

Kağıt bilet satıldı

Passolig ve kombine kartların geçerli olmadığı Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki mücadele için kağıt bilet satıldı. Biletler, saat 09.00'dan başlayarak, kapalı tribün için 20, kale arkası tribün için de 10 liradan satıldı.

5 bin seyirci kapasitesine sahip stadın büyük bölümünün dolduğu görüldü. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Tolga Zengin Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title