Haberler

Beşiktaş'a Tolga Zengin'den Güzel Haber

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHABeşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın akşam Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın akşam Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

TOLGA ZENGİN VE OĞUZHAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Trabzonspor maçında sakatlanan ve kaburgasında yırtık tespit edilen Tolga Zengin, 2 günlük tedavinin ardından bu akşamki idmanda takımdaki yerini aldı. Kasığındaki yırtığa rağmen Trabzonspor maçında oynayan ve 2 gündür hafif koşular yaparak dinlenen Oğuzhan da akşam idmanında takımla birlikte çalıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Antrenman 5'e 2 çalışması, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve çift kale maç ile sona erdi.

Bu arada, çift kale maçta sol alt arka adalesinde ağrısı olan Veli Kavlak tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bırakırken sakatlığı devam eden Gökhan Töre idmana çıkmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Zengin Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title