Haberler

    Beşiktaş'a Çay Demli Geldi: 1-1

    Beşiktaş, galibiyet parolasıyla çıktığı Çaykur Rizespor maçında beraberliğe razı oldu.

    Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasının kapanış maçında Beşiktaş, sahasında Mehmet Özdilek'in çalıştırdığı Çaykur Rizespor'u konuk etti.

    Beşiktaş maç boyunca daha baskılı oynayan taraf olsa da ikinci yarının başında Rizespor öne geçti. Siyah-beyazlıların beklediği gol ise son 10 dakikada geldi.

    TRİBÜNLER BOŞ KALDI

    Karşılaşmaya gösterilen ilgi beklenenin çok altında kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta sadece 3 bin civarında seyirci karşılaşmayı canlı olarak takip etti. Tribünlerden zaman zaman "Susma haykır, e-bilete hayır" tezahüratları da yükseldi.

    Maçta ilk tehlikeli pozisyon 14. dakikada yaşandı. Gökhan Töre defansın arkasına atılan topla bir anda kaleci ile karşıya kalabilirdi ancak Ali Adnan rakibi ile topun arasına girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. Beşiktaşlı oyuncular bu müdahale sonrası penaltı bekledi. Hüseyin Göçek oyunu devam ettirdi.

    Karşılaşmanın 21. dakikasında ise Rizespor etkili geldi. Hızlı çıkan Karadeniz ekibinde Lua Lua'nın ceza sahası çizgisi üzerinden sert şutuna Beşiktaş savunması ayak koydu. Beşiktaş ilk yarım saatte her iki kanattan Gökhan Töre'nin ortalarıyla tehlike yaratmaya çalışsa da sonuç alamadı.

    RİZESPOR AZ AMA ETKİLİ GELDİ

    30. dakikada Rizespor gole yaklaştı. Giray Kaçar'ın defanstan gönderdiği uzun topu bir anda önünde bulan Filip Holosko'nun sert şutu karşılaşmanın ilk şutu oldu ve bu şut kale direğinin yanından auta çıktı. Bu atağın dönüşünde ise Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin sağdan kullandığı kornerde Olcay gelişine voleyi vurdu. Top üstten az farkla auta çıktı.

    39'da Kweuke iki rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza alanına girmeden sol ayağı ile yerden sert vurdu ancak Tolga rahat bir şekilde topu kontrol etti. İlk yarının son anlarında Rizespor gole çok yaklaştı. LuaLua, Kweuke'nin pası ile bir anda ceza alanınının önüne kadar geldi ve sert şutu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi: 0-0

    RİZESPOR GOLLE BAŞLADI

    Karşılaşmanın ikinci yarısına Çaykur Rizespor golle başladı. Beşiktaş kalesine şişirilen topta Kweuke arka direkte pasını penaltı noktasındaki Ümit Korkmaz'a çıkardı ve Ümit'in bekletmeden yarım voleyi vurdu ve topu ağlara gönderdi: 0-1

    Golün şokunu çabuk atlatan Beşiktaş, daha çok hücum etmeye başladı. Gökhan Töre'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği top bir anda kaleye doğru yöneldi ve Serkan bu ortayı son anda kornere çeldi.

    ERSAN DEVAM EDEMEDİ

    Beşiktaş'ta sakatlanan Ersan Adem Gülüm, 58'de yerini Sivok'a bırakmak zorunda kaldı ve sahayı yürüyerek terk etti. 64'te Beşiktaş kaleyi tam karşıdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. İsmail'in doğrudan şutu baraja takılırken atağın devamında Atiba'nın şutunu kaleci Serkan iki hamelde kontrol edebildi.

    OLCAY SKORU EŞİTLEDİ

    Maçın 70. dakikasında Beşiktaş atağında Olcay Şahan'ın ceza alanındaki sert şutuna yine Giray Kaçar müdahale ederek topu kornere çeldi.  81'de sağdan kullanılan köşe vuruşunda ön direkte Rizespor defansının uzaklaştırmak istediği top arka direkteki Olcay Şahan'da kaldı ve Olcay'ın bekletmeden şutu Orhan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-1

    88. dakikada sol kanattan Ali Adnan kavisli bir orta yaptı ancak Tolga Zengin topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı. Beşiktaş'ın uzatma dakikalarındaki baskısı da sonuç getirmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

    Bu sonuçla Çaykur Rizespor 2 puana ulaşırken Beşiktaş da 4 puana yükseldi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gökhan Töre Ali Adnan Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title