Haberler

Beşiktaş: 3 TS: 0 Video Maç Özeti (BJK Trabzon)

Güncelleme:

07.12.2014 BJK 3 TS 0 / Beşiktaş Trabzon maç özeti ve golleri. Zirve yarışı kızıştı. Beşiktaş güçlü Karadeniz temsilcisi Trabzonspor karşısında 3-0 kazandığı maçla çıkışını sürdürdü. BJK Trabzon maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. BJK TS özet görüntüler ve tartışmalı pozisyonlar

Beşiktaş 3 Trabzon 0 maç özeti ve golleri. Zirve yarışı kızıştı. Beşiktaş güçlü Karadeniz temsilcisi Trabzonspor karşısında 3-0 kazandığı maçla çıkışını sürdürdü. Beşiktaş'ın golleri Veli Kavlak, Demba Ba ve Cenk Tosun'dan geldi. BJK Trabzon maç özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. BJK TS özet görüntüler ve tartışmalı pozisyonlar

Trabzonspor'un köşe vuruşunda kaleye yönelen topu Beşiktaş savunması uzaklaştırdı.

72

Mete Kalkavan'ın da sağlık ekiplerini hemen oyuna davet ederek tüm oyuncuları yanından uzaklaştırması alkışlanacak hareketti.

70

Cenk, Mustafa'nın yerine oyunda ve futbola geri dönüyoruz.

70

Bilic Mustafa'yı görünce yüzü çok kötü oldu. Mustafa alkışlarla ambulansa alındı. Mustafa Pektemek'in burnunda kırık olması çok muhtemel. Geçmiş olsun diyoruz kendisine.

69

Belkalem ayağa kalktı. Bilic sahada ve ambulans da yeşil zemine girdi. Mustafa doğrudan hastaneye kaldırılacak.

67

Mustafa ve Belkalem'in çarpışması sonucu iki oyuncu da kan içinde yerde. Mustafa'nın burnu, Belkalem'in başında açılma var.

65

Mehmet Ekici, yerini Fatih Atik'e bıraktı.

62

Beşiktaş 2'ye 1 geldiği pozisyonda Sosa'ya gelen topa ceza sahasından koşup gelen Fatih'in müdahalesiyle Beşiktaş topu kaybetti.

59

Gökhan Töre akıl almaz bir golü kaçırıyor. Bomboş pozisyonda soldan ceza sahasına giren Gökhan, önce yetişen savunmayı sonra Fatih'i çalımladı ve kaleye vurdu. Ama çok fazla vakit kaybeden Gökhan'ın vuruşunu Medjani kornere gönderdi. Belki de maçın kırılma anı.

57

Cardozo'nun pasında Sefa son çizgiye kadar indi. Yusuf'a çıkarmak istediği topa Ramon ayak koydu.

54

Belkalem'den kritik müdahale. Ramon Motta'nın Mustafa'ya göndermek istediği pas son anda kornere gitti.

50

Sosa'nın ceza sahası önünden yaptığı vuruş dışarı gitti.

49

Savunmanın arkasına sarkan Olcay sol çaprazda Fatih'le karşı karşıya kaldı. Olcay'ın vuruşunu Fatih açıyı kapatarak önledi.

47

Mustafa'nın Musa'ya hareketi sonucu Trabzonsporlu oyuncu yerde kaldı.

45

İkinci yarı öncesi sahaya çıkan Demba Ba kendini denedi ve oynayamayacağını düşünerek yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı.

45

İkinci yarı başladı.

45

İlk yarı sonucu: Beşiktaş 2-0 Trabzonspor

45

Musa Nizam ve Veli sarı kart gördüler.

45

Trabzonspor taraftarı yok!

45

+2 oynanacak

42

Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruş doğrudan taça gitti.

42

Trabzonspor köşe vuruşu gibi bir serbest vuruş kullanacak.

41

Topla oynama yüzdelerinde Trabzonspor'un 54'e 46 üstünlüğü var.

38

Şimdi de Demba Ba yerde. Trabzonspor atak hazırlığındayken oyun durdu.

36

Jose Sosa, Özer'in müdahalesiyle bir kez daha yerde kaldı.

35

Trabzonspor'da Mehmet Ekici Sosa'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

34

Trabzonspor'da erken bir değişiklik Avraam yerini Konstant'a bıraktı.

32

Trabzonspor köşe vuruşu kullanacak.

28

Hızlı bir şekilde ceza sahası içerisine giren Gökhan son çizgiye kadar inip Ba'ya çıkarmak istedi. Fatih bacaklarıyla bu pası önledi.

26

Sosa'nın topuna müdahale etmek isteyen Memhet Ekici yerde kaldı. Sağlık ekipleri oyunda.

24

Olcay rakiplerinen şık bir hareketle sıyrılıp Demba Ba'ya çıkardı. Ba ise topa istediği vuruşu yapamadı.

21

GOOOLLLL! Demba Ba!

20

Trabzonspor kritik bir noktadan kazandığı serbest vuurştan Mehmet Ekici'nin cılız şutuyla yararlanamadı.

17

Maçta faul sayısı bu dakikalarda arttı.

17

Trabzonspor'da Sefa'nın golü ofsayt nedeniyle geçersiz sayılıyor. Sefa yaklaşık yarım metre ofsayt pozisyonunda.

16

Trabzonspor atak gerçekleştirme çabasında ancak şu ana kadar bordo-mavililer ceza sahasına giremediler.

13

Demba Ba Sosa'dan aldığı topla savunmanın arkasına sarktı. Topu sırtı dönük kotrol eden Ba, dönüp vuruiunu yaptı ama çok kötü vurdu.

11

Demba Ba'ya atılan uzun topa Senegalli'den önce Fatih müdahale etti ve taça gönderdi.

9

Gelen topu önüne indiren Cardozo'ya Motta müdahale etti. Cardozo bir elle oynama beklediyse de karar devam yönünde.

5

Beşktaş 1-0 önde

4

GOOOLLLL! Veli Kavlak ve 1-0

3

İki takım da kontrollü başladı maça

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi beklenmedik olay!

MAÇ ÖNCESİ Maça Beşiktaş başladı. İki takıma da başarılar!

MAÇ ÖNCESİ Ve İstiklal Marşımız

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda ise Trabzonspor'un tek farkla üstünlüğü var. Geride kalan 82 lig maçında Trabzonspor 31, Beşiktaş 30 galibiyet aldı, 21 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 110 gole, Trabzonspor 89 golle karşılık verdi. Geçen sezon ligde yapılan maçlarda İstanbul'da Beşiktaş 2-0 galip geldi, Trabzon'daki müsabaka 1-1 sona erdi.

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş ile Trabzonspor bugün Konya'da yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 119. kez karşı karşıya gelecek. 11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 41 yıllık rekabette geride kalan 118 karşılaşmanın 47'sini Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor kazandı, 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların toplam 155 golüne, bordo-mavililer 127 golle karşılık verdi.

MAÇ ÖNCESİ Trabzonspor, bu sezon şimdiye kadar üç büyük rakibinden ikisiyle karşılaştı ve yenilgi almadı. Sezonun 2'nci haftasında Fenerbahçe ile sahasında golsüz berabere kalan bordo-mavililer, 10'uncu haftada deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti.

MAÇ ÖNCESİ En son 5 Ekim'de ligde Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle dönen Trabzonspor, 62 gündür resmi maçlarda yenilgi yüzü görmüyor. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere bu tarihten sonraki 10 resmi maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

MAÇ ÖNCESİ Senegalli futbolcu Demba Ba, zorlu mücadelede siyah-beyazlı takımın gol için yine en önemli kozu olacak. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde son 5 maçta rakip fileleri havalandıran Demba Ba, ligin en az gol yiyen ekibi Trabzonspor karşısında da seriyi sürdürmeye çalışacak. Senegalli futbolcu Partizan maçıyla başlayan gol serisinde, son 5 karşılaşmada takımına toplam 8 gol kazandırdı. Ligde 7, Avrupa kupalarında da 8 golü bulunan Demba Ba, bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 gole ulaştı.

MAÇ ÖNCESİ Ersun Yanal: Türkiye'nin böyle statlara ulaşması, böyle bir ortamda maç oynamak bizim için keyifli oluyor. Biz iyi bir takımız. Beşiktaş da öyle çok keyifli oynuyor. Daha önce kaybettiğimiz puanları geri kazanacak güçteyiz. Futbol bir takım oyunu. Cardozo'nun golcülüğüne söyleyecek birşey yok ama diğer oyuncularımızın tutumu da çok önemli. Demba Ba ve Cardozo önemli oyuncular ama onların arkasında kocaman bir takım var

MAÇ ÖNCESİ Bilic: Bu stat gerçekten harika. Taraftarlarımıza buraya geldikleri için teşekkür ederim. Tek korkum zemindi ama o da çok güzel

MAÇ ÖNCESİ SON DAKİKA | Sakatlığı bulunan Jose Sosa'nın sahaya ilk 11'de başlaması maç saatinde belli olacak

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Trabzonspor Karadeniz Demba Ba Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title