Haberler

Beşikdüzü 'Orhan'ları İstiyor

Trabzon Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesini ziyaret ederek AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Orhan Bıçakçıoğlu ile esnafı ziyaret etti. Beşikdüzü halkı başkan adaylarına yoğun ilgi göstererek "İki Orhan Trabzon'a Yakışır" dedi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesini ziyaret ederek AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Orhan Bıçakçıoğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte esnafı ziyaret ederek destek istedi. Gümrükçüoğlu ve Bıçakcıoğlu'na ilçe merkezinde kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 30 Mart yerel seçimlerinin Beşikdüzü açısından yeni bir milat olacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu "Beşikdüzü başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerini alarak Büyükşehir Belediyesi içersinde AK Belediyecilik'le yola devam etmeliyiz. Beşikdüzü'nü AK Belediyecilik'le buluşturmak için de herkese büyük görev düşüyor. Bizler Trabzon Belediyesi olarak hudutlarımızın dışında olmasına rağmen Beşikdüzü ilçemize birçok hizmetimiz olmuştur. Geçtiğimiz yıl burada yaşanan sel olayında Trabzon Belediyesi ekipleriyle birlikte ve araç gereç parkıyla birlikte Beşikdüzü'nde yer aldık. Yaraların sarılmasında Beşikdüzü'lü hemşerilerimizle birlikte olduk. Bunun dışında 1 trilyon tutarında 5350 ton asfalt, yol, bordür ve duvar yapımlarıyla Beşikdüzü'müzün yanında olduk. Beşikdüzü'müzü AK Belediyecilikle buluşturmaya ve Büyükşehirdeki AK Belediyecilikle buluşturmaya entegre olarak bir ve beraber kol kola çalışacağız" dedi.

AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Orhan Bıçakçıoğlu da konuşmasında "Partimizin yetkili organları siz değerli halkımızın teveccühleriyle bizleri Beşikdüzü için aday gösterdi. Trabzonumuz Büyükşehir Belediyesi oldu. Hizmetler katlanarak artacak. Beşikdüzü'de bundan nasibi almalı. Beşikdüzü'nün makus talihinden kurtulma zamanı gelmiştir. Her gün hemşerilerimle birlikteyim. Beşikdüzü halkının AK Belediyecilik ile buluşmak için sabırsızlandığını gözlemledik. İnşallah halkımızın desteği ile 30 Mart günü Beşikdüzü'müzde yeni bir dönem başlayacak" diye konuştu.

Beşikdüzü esnafı Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na özelikle geçtiğimiz yıl yaşadıkları sel olayında kendilerine büyük yardım ettiğini belirterek kendisine teşekkür ettiler. Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarda adaş olan iki başkana büyük ilgi gösterirken memnuniyetlerini "İki Orhan Trabzon'a Yakışır" sözleriyle ifade ettiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Beşikdüzü Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (1)

Bahtiyar Uludüzbuluduz61@hotmail.com:

ben öyle yoğun bir ilgi görmediğim gibi arkalarından homurtananları gördüm..dün myo bölümleri beşikdüzünden alınırken neredeydiniz.? bir kaldırımı söker yeniden döşemekten başka ne yapacaksınız? fındık 7 sene önce 7 liraydı..şimdi ise 6.4 tl yoksa fındığa zam mı yapacaksınız...dilin kemiği yok ya ...salla GİTSİN..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title