Haberler

BESİAD Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamını Ziyaret Etti

Güncelleme:

BESİAD'ın yeni yönetim kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'i ziyaret ederek, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) yeni yönetim kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'i ziyaret ederek, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni genel kurulun ardından hedef büyüttüklerini belirten Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Karşıyaka Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel'e teşekkürlerini sunarak, Bostanlı'nın hızla geliştiğini, gelişen Bostanlı'nın kabuk değiştirdiğini "Kentsel Dönüşüm" sürecine Bostanlı'nın hızla girdiğini, bundan dolayı Bostanlı'nın artık "Modern Yerleşim Merkezi"ne dönüştüğünü ifade etti.

Bostanlı'nın bütünlük içinde örnek bir yerleşim merkezi olduğunu açıklayan Karşıyaka Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel, gelişen modernleşen Karşıyaka ve Bostanlı'nın markalaşma yolunda hızla ilerlediğini, gelişmelere destek amacıyla Karşıyaka Kaymakamlığı olarak yeni bir marka/logo çalışmasıyla katkı verdiklerini belirterek, "Karşıyaka'yı ve Bostanlı'yı, kırmızı yeşil renkleriyle birlikte, Karşıyaka'mız için çok özel bir yeri olan Mustafa Kemal Atatürk'ü, annesi Zübeyde Hanım'ı ve defnedildiği Ferik Osman Paşa Camii'ni marka/logo içinde bir araya getirdik. Simgelerin kent yaşımı içinde tanıtımda önemli bir aidiyet kazandırdığını sözlerine ekledi.

Esnafların her zaman desteklenmesi gerektiğini açıklayan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, esnafın ve halkın sorunları için kapısının her zaman açık olduğunu, birlik beraberlik ve bütünlük içinde BESİAD Derneği ile yeni dönemde güzel projelere imza atılacağına her zaman inancının ve güveninin tam olduğunu belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title