Haberler

Beş Yıl Önce İşlenen Cinayet Aydınlatıldı

Vize ilçesinde, beş yıl önce Zeliha Kılıç'ı öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.

Vize ilçesinde, beş yıl önce Zeliha Kılıç'ı öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 2010'da Vize ilçesinin Akpınar köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bir çoban tarafından kadın cesedi bulundu.

Kadının kimliğini belirlemek için robot resmi çizildi ancak bir sonuca ulaşılamadı. Ceset, Vize ilçesindeki kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Bir süre sonra İstanbul Jandarma Kriminal Laboratuvarı'nda yapılan incelemede, cesedin Zeliha Kılıç'a (53) ait olduğu belirlendi.

Soruşturma derinleştirildi

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, beş yıl sonra zanlının R.K. (60) olduğunu tespit etti. Şüpheli, 6 aylık teknik takip sonucunda İstanbul'da gözaltına alındı.

R.K'nin jandarmadaki ifadesinde, yaklaşık 2 yıldır tanıdığı Kılıç ile Hayrabolu'da ev kiralayarak yaşadıklarını, tartıştığı sırada bir süre dövdüğü Kılıç'ın öldüğünü fark ettiğini söylediği öğrenildi.

Şüphelinin ayrıca Kılıç'ın cesedini 4 arkadaşıyla kiraladıkları bir otomobilin bagajında götürdükleri ormanlık alana attıklarını itiraf ettiği bildirildi.

Şüpheli R.K. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu arada, jandarma ekipleri R.K'nin cesedinin bulunduğu ormanlık alanda inceleme yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Akpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title