Haberler

Mardin'de Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuktan 41 Gündür Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Mardin'de, bakkala şeker almaya giden beş yaşındaki Ecrin Tunç'tan 41 gündür haber alınamıyor.

Mardin'de, Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde, bakkala şeker almaya giden beş yaşındaki Ecrin Tunçisimli küçük kız çocuğundan 41 gündür haber alınamıyor. Ailesi Cumhurbaşkanı'ndan yardım bekliyor.

"ALLAH RIZASI İÇİN KIZIMI BANA KAVUŞTURUN"

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde bakkala şeker almaya giden Ecrin Tunç'tan 41 gündür haber alamayan annesi Nursel Tunç ve babası Bekir Tunç, kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Nursel Tunç, kızının daha 5 yaşında olduğunu ve 41 gündür bulunamadığını belirterek, "Bütün aramalara rağmen izine rastlayamadık. Allah rızası için kızımı bana kavuşturun. Ne olur perişan oldum. Kızım günlerdir kayıp ve kendisinden haber alamıyoruz. Tüm Türkiye'den yardım bekliyorum. Nerededir bilemiyorum. Devlet bana kızımı bulsun" dedi.

ŞİMDİYE KADAR HERHANGİ BİR İZE RASTLANAMADI

AFAD ve jandarma ekiplerinin tüm aramalarına rağmen şimdiye kadar herhangi bir ize rastlanmaması nedeniyle Ecrin'in kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Bu arada birçok iş yerinin camlarına kayıp ilanı astırıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Harmanlı Midyat Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (9)

Allah yardmçısı olsun.:

Ebe kardeşim çocuk 5 yaşında yalnız bakkala salnrmı bu devirde çoçunu ğözünden ayrmıçaksın bu devirde sokakta biz koçaman insanlar cikmaya korkar olduk.

3
0
yanıtYanıtla
seda:

insallah cocugunuzu bulursunuz. arastirmaya ev ve bakkal arasindaki mesafeden ve bakkaldan baslayabilirsiniz. Bakkal amca kusura bakmayin babamiza bile güvenimiz yok.

1
0
yanıtYanıtla
gül:

allah annesine ve babasına yardım etsin işallah bulunur amin

1
0
yanıtYanıtla
aysima:

İNŞALLAH bulunur

1
0
yanıtYanıtla
sehriban Tunç:

Allah için kızımızi bulan bize haber versin içimiz yaniyor

0
0
yanıtYanıtla
sehriban Tunç:

Ne olur bulan haber versin

0
0
yanıtYanıtla
irem sare gündüz:

Inşallah bulunur bütün dualarımız sizinle

0
0
yanıtYanıtla
İnsan:

Hasan sabahın yöntemlerini sahtekarca müslümanlıkla birleştiren Aldatma ve Kandırma Partisinin elinde DAHŞ barbar gücü kullanılıyorken herkes beşkere daha dikkatlı olmalı.5 yaşındaki çocukları 15 yıl sonrası için düşünebilmiş bi zamanlar bu barbar anlayış.Tarzları Hasan Sabahındır,renkleri ve söylemleri sahte dindar ve demokratçadır bunların

0
0
yanıtYanıtla
turk:

Suclu rte o nun yuzunden kayboldu her boku ona attiginiza gore buda onun isidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title