Haberler

Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Görevinden Alındı

Güncelleme:

Osmaniye'de gezi dönüşü yaşanan kazada 15 kişini hayatını kaybetmesinin ardından Hatay İskenderun'daki Beş Temmuz İlköğretim Okulu'nun müdürü görevinden alındı.

Osmaniye'de gezi dönüşü öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 15 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, soruşturma nedeniyle görevinden alındı.

ÖĞRENCİLER, VELİLER VE BİR ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki Beş Temmuz İlkokulu 3-A öğrencileri, öğretmen ve velilerinden oluşan grup, 5 Haziran'da Osmaniye'deki Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı'na düzenlediği geziden dönerken Ferruşah Eşen yönetimindeki 31 KLY 69 plakalı midibüs Cevdetiye Beldesi'nde bir otomobile çarptıktan sonra DSİ'nin sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü Ferruşah Eşen ile birlikte velilerden Sultan Keyik (35), çocukları Beritan Keyik (9) ve Baver Keyik (7): Hayriye Nur Seviner (32), boşandığı eşinden olan kızı Nehir Uludağ (9): öğrenci velisi Meral Sarı, Müzeyyen Keskin ile kızı Yağmur Keskin (9), Sevgi Ayas ile oğlu Umut Ayas (9), bir öğrencinin kardeşi olan Merve Gül Pembe, Bahadır Karakurt (5) ve öğretmen Ahmet Cebeci yaşamlarını yitirdi, 26 kişi de yaralandı. Kaza sonrası 25 kişi, hastanelerdeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken, İskenderun Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yaşam mücadelesi veren Hüseyin Eşen ise geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.

KAZANIN ARDINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin yaptığı soruşturma nedeniyle Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu görevden alındı. Türkoğlu'nun görevine öğretmen olarak devam edeceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Türkoğlu Osmaniye Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

ÇOK SAÇMA BİR KARAR OLMUŞ SUÇLU BURADA İZİNSİZ YOLA GİZLİ ÇIKAN ÖĞRETMEN VE VELİLERDİR

18
29
yanıtYanıtla
MUALLIM:

YA ZAVALLI MÜDÜRÜN SUCU NE ? TAKDIRI ILAHI. ! BAKSANIZA SOFÖRDE RAHMET ETMIS !!! ILLAKI BIR KURBAN ARANACAK YANI !

10
0
yanıtYanıtla
hoca:

Okul Gezi işlemleri yaz gereken belgelere bir bak . Okul müdürünün hiç haberi olamaması imkansız . Ben sokağa bile çıkartırken (yanındaki parkta canlıları tanıyalım etkinliği için büyüteçle karınca aramaktaydım ) 40 belge dolduruyorum ve yinede korkuyorum . Yani, suçu yok hikaye , haberi yok veliler organize etmiş daha bir hikaye . Bir kaç yıl önceki konyada ki olayı hatırlayın

yanıt2
yanıt0
müge:

Adi üstünde Trafik kazasi. Müdürü suclamalari cok ilkel ve sacma davranis. Trafik polisi ne güne duruyor. müfettisleri kiniyorum. iyikide avrupada yasiyorum. Buralarda böyle haksizliklar yok.

7
1
yanıtYanıtla
ANTİ MÜGE:

Bir geziyi ; okul müdüründen habersiz yapılma ihtimali sizce ne . Arabada resmi gezilerd yapılması gerekenler . En basitinden gidilecek güzergah üzerindeki bütün valiliklere bilgi verilmesi , yol haritasının verilmesi var. Yani , öyle hop dedik diye gezi yapamıyorsun . Araç sahibi epey bir belgeye sahip olması gerekiyor . Bunlarda bu belgelerden kurtulmak için velileri organize edip yan yol oluşturuyor . Şimdi Türkiye de benim memurum işini bilir zihniyeti oldukça bu iş böyle olacak

yanıt3
yanıt0
10.KAT ASKER MELEK:

TÜRKİYE SCHENGEN KRİTERLERİNİ BAHANE EDEREK SURİYELİ MÜLTECİLER ANLAŞMASINI FESH EDERİM İLKESİ, KARARI, DÜŞÜNCESİ. . . İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİ İLKESİ GEREĞİNCE BAĞDAŞMIYAN BİR UYGULAMADIR. . . TÜRKİYE KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİDİR.

2
2
yanıtYanıtla
Buyurun:

aha bir Vatan haini daha

yanıt1
yanıt2
kekorec:

mal milletiz mal onune gelene egliyet verirsen olacagi bu

4
0
yanıtYanıtla
10.KAT ASKER MELEK:

MAALESEF TÜRKİYE SCHENGEN KRİTERİNİ YERİNE GETİRMEYİP ANLAŞMA İMZALANMAZ İSE TÜRKİYE AVRUPA İLİŞKİLERİ ASKIYA ALINIR. . . VE. . . SURİYELİ MÜLTECİLERE YARDIMCI OLMADIĞI İÇİN ULUSLARARASI EKONOMİK, ASKERİ VE SİYASİ YAPTIRIMLARA MARUZ KALABİLİR. . . TÜRKİYE KRİTERİ YAPMAMA ÖZGÜRLÜĞÜ VARDIR ANCAK GEREK BM ÜYELİĞİ VE GEREKSE ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ VE DÜNYADA Kİ DİĞER KURULUŞLARA ÜYE OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ALEYHİNE DÜNYADA SİYASİ, EKONOMİK VE ASKERİ YAPTIRIM KARARI ALINABİLİR. . ?!?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title