Haberler

Beş Metrelik Kan Çukuruna Düşen Boğa Üç Saatte Çıkarıldı

Ataşehir’de, kurbanların kanlarının çevreye yayılmaması için açılan çukura düşen boğa, üç saatte çıkarıldı.

Ataşehir'de, kurbanların kanlarının çevreye yayılmaması için açılan çukura düşen boğa, üç saatte çıkarıldı.

Ataşehir Belediyesi'nin kurban kesim yeri olarak belirlediği alanda kesilen kurbanlıkların kanlarının çevreye dağılmaması için açılan 5 metrelik kan toplama çukuruna kesime götürülen bir boğa düştü. Çukura düşen boğa kendisiyle birlikte sahibini de düşürdü. Kurbanlık boğa sahibini düştüğü çukurda yaraladı. Çevredekilerin çalışması sonucu çukurdan çıkarılamayan boğa için itfaiye ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye erlerinden biri çukurdaki kurbanlığa ip bağlamak için aşağı indi. Ancak, itfaiye eri boğanın hışmına uğradı. Boğanın boynuz darbeleriyle yere düşen itfaiyeci, hızla çukurun öbür tarafına koştu. İtfaiye eri, uzatılan iple geri çıktı. Ardından belediye ekiplerinden yardım istendi. Uyuşturucu iğne ile sakinleştirilen boğa, daha sonra itfaiyenin çalışmasıyla çukurdan çıkarılarak sahibine teslim edildi.

Öte yandan, görgü tanığı bir vatandaş boğanın kesime giderken huysuzlanmaya başladığını ve sahibiyle birlikte çukura düştüğünü, çukurda hayvanın sahibini kolu ve başından yaraladığını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title