Haberler

Beş Mahallenin Daha Altyapıları Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı yaralarını saracak ikinci etap projesi olan 114 Mahalle Projesi kapsamındaki proje çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı yaralarını saracak ikinci etap projesi olan 114 Mahalle Projesi kapsamındaki proje çalışmalarını hızla sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı sorunlarına çözümler üretmek amacıyla yeni projeler geliştiriyor. MASKİ'nin 17 ilçedeki altyapı sıkıntılarını ortadan kaldırmak için tasarladığı ikinci etap projesi 114 Mahalle proje çalışmaları devam ediyor. 95 Mahalle Projesi kapsamında Kırkağaç'ın Bademli, Kuyucak, Fırdanlar, Gökçukur ve Kocaiskan mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturan MASKİ, 114 Mahalle ile 5 mahallenin daha içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileyecek. MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı, bu projeyle ele alınacak olan Bostancı, Çaltıcak, Gebeler, Hamitli ve Söğütalan mahallelerindeki proje kontrollerini yaparak, yersel tetkiklerini tamamladı. Bir sonraki aşamada ise, araştırma çukurları kazılarak dairede görevli mühendisler tarafından zeminin yapısına ilişkin etüt çalışmaları gerçekleştirildi. Projelerin son halini alması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yıllardır çalışma yapılmayan mahallelerimizin yaşadığı sorunları gidermek için çalışıyoruz. Bu amaçla tasarladığımız 114 Mahalle Projemiz için de proje çalışmalarımız sürüyor. Malum kış mevsimine girdiğimizden ötürü arazi koşullarımız daha da zorlu hale geliyor. Bazı bölgelerimizde zeminden kaynaklı sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Mümkün olan en kısa süre içerisinde proje çalışmalarımızı tamamlamak için bütün ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız Manisa'mızı daha düzenli ve sağlıklı altyapıya kavuşturmak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkağaç Kuyucak Bademli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title