Haberler

'Beş Kardeş' Oyuncuları Müslüm Gürses'in Şarkısına Klip Çekti

Güncelleme:

'Beş Kardeş' dizisi oyuncuları, Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedik' şarkısına klip çekerek hayranlarına sürpriz yaptı.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş, Kanal D ekranlarından yeniden buluşmadan önce izleyenlere Müslüm Gürses'le büyük bir sürpriz yaptı.

KAYIT İÇİN STÜDYOYA GİRDİLER

Beş Kardeş ekibi; Müslüm Gürses'in artık diziyle de bütünleşen efsane şarkısı "Hangimiz Sevmedik"e klip çekti! Başrol oyuncuları Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant ve Fatih Artman'ın oynadığı klibi Onur Ünlü yönetti. Müslüm Gürses'in 1994 yılında seslendirdiği "Hangimiz Sevmedik" şarkısının kayıtları için stüdyoya giren oyuncuların eğlenceli anları kameralara yansıdı.

USTA İSİM SAYGIYLA ANILDI

Mizahi üslubu ve performanslarıyla büyük ilgi toplayacak klipte Müslüm Gürses'in görüntülerine de yer verilerek usta isim saygıyla anıldı. Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı Beş Kardeş'in yeni bölüm çekimleri de hızla devam ediyor. Dizi çok yakında yeni bölümleriyle Kanal D'de ekrana gelecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nadir Sarıbacak Müslüm Gürses Serkan Keskin Kanal D Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

istanbullu:

Çok güzel bir dizi oyunculukları müthiş beğenerek izliyorduk ara verilince üzülmüştük yeniden başlayacak olmasına çok sevindim :)

2
1
yanıtYanıtla
Samet Memiş:

Aman nasıl sevindim nasıll anlatamam

1
0
yanıtYanıtla
heyecanla bekliyoruz diziyi.:

heyecanla bekliyoruz diziyi.

0
1
yanıtYanıtla
orj49Mobil-ANDROID:

guzel olmuş

0
1
yanıtYanıtla
sa:

konut yaparken kesilen ağaç sayısı kaçtane

1
0
yanıtYanıtla
FAROZLİ:

BRAVO

0
0
yanıtYanıtla
oskarMobil-IOS:

Güzel olmus kilipbi

0
0
yanıtYanıtla
cemal malamadreMobil-IOS:

Adamsınız bekliyorum dizinizi

0
0
yanıtYanıtla
inci:

diziyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
sevtap avcı:

bu kadar güzel sıcak bir diziyi bitirmenize inanamıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title