Haberler

Ayvalık'ta Beş Belediye Başkan Adayı Kahvaltıda Buluştu

Güncelleme:

Ayvalık Gençlik Platformu Yürütme Kurulu üyeleri, yerel seçimlerde yarışan 5 belediye başkan adayını düzenledikleri kahvaltıda buluşturdu.

Ayvalık Gençlik Platformu Yürütme Kurulu üyeleri, yerel seçimlerde yarışan 5 belediye başkan adayını düzenledikleri kahvaltıda buluşturdu.

Cunda Adası'nda bulunan bir otelde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Ayvalık Belediye Başkan adayı Hakan Kayaalp, CHP Ayvalık Belediye Başkan adayı Rahmi Gençer, MHP Ayvalık Belediye Başkan adayı Mehmet Sıray, DSP Ayvalık Belediye Başkan adayı ve Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin ile İşçi Partisi Ayvalık Belediye Başkan adayı Deniz Tuğhan Arbak katıldı.

Toplantıda, gençlerin belediye başkan adaylarından ilçeye kapsamlı bir Gençlik Merkezi oluşturulması ile ilgili taleplerini yineledikleri gözlendi.

Sohbet havasında geçen toplantıda siyaset ile ilgili bir konuşma yapılmazken, daha çok Ayvalık'ın doğal güzellikleri, mazisi, zeytin ve zeytinyağı sektörü gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Neşeli atmosferde geçen toplantının ardından toplu fotoğraf çektirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Rahmi Gençer Cunda Adası Ak Parti Ayvalık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

zafer okçuzafer4477@hotmail.com:

kahvaltıdan ziyade pehlivanların birbirini yoklaması olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title