Haberler

Berrak Tüzünataç, Yeni Sevgilisiyle Yakalandı

Güncelleme:

Hakkında Nejat İşler ile evleneceği yönünde haberler çıkan Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Bir süre önce hastaneden taburcu olan oyuncu Nejat İşler’le evleneceği öne sürülen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki akşam Bebek 45’lik adlı mekan çıkışı görüntülendi.

YÜZÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTI 

İçeride oldukça samimi şekilde eğlendiği öğrenilen esmer erkek arkadaşıyla aynı araca binerken fotoğrafları çekilen Berrak Tüzünataç, güneşliği indirerek yüzünü kapatmaya çalıştı. 

OBJEKTİFLERE GÜLÜMSEDİ 

Ancak muhabirlerin görüntü almaya devam etmesiyle saklanmaktan vazgeçen oyuncu, kemerini takarak objektiflere gülümsedi.

NEJAT'A NİSPET

Magazin basınında yer alan iddiaya göre; Nejat İşler ile evliliğe sıcak bakan Berrak Tüzünataç'ın bu isteği hastaneden yeni taburcu olan işler tarafından reddedildi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisiyle gecelerde boy göstermesi de "Nejat'a nispte yapıyor" şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Berrak Tüzünataç Nejat İşler Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

zagortunx_06@hotmail.com:

bu haber kanalları kendi çalıyor kendi oynuyor yav arkadaş kaldımı böle vefalı insanlar düşen birini elinden tutup kaldıracak bir insan ?

9
0
yanıtYanıtla
Prensesfashionphotographer@hotmail.de:

Yok ya nejat isler degil o arabadaki. Kimse taniyamadi bi senmi tanidin?

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title