Haberler

Berrak Tüzünataç Cesur Sahnelerde Oynamayı Kabul Etti

Güncelleme:

Vildan Atasever'in, senaryosundaki cesur sahnelerden çekindiği için reddettiği 'İstasyon' filmindeki başrolü güzel oyuncu kabul etti.

Daha önce Kenan İmirzalıoğlu'yla Ejder Kapanı'nda yer alan cesur sahnelerde oynayan Berrak Tüzünataç, yine benzer bir projeye hazırlanıyor.

VİLDAN ATASEVER KABUL ETMEMİŞTİ

Genç yıldız, Cem Yılmaz'ın mart sonu başlayacağı yeni filminin yanı sıra Mustafa Altıoklar'ın Manisa'da çekeceği İstasyon adlı projesinde rol almak için prensipte anlaştı.

Filmin daha önce Vildan Atasever'e teklif edildiği ancak oyuncunun beğenmediği senaryodaki erotik sahnelerin fazlalığından rahatsız olduğu ve affını istediği öğrenildi. Tüzünataç ise senaryoyu çok beğendi ve kabul etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Berrak Tüzünataç Vildan Atasever Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Boyle filmleri cekin onda sonra sabiklar coğalsin

29
1
yanıtYanıtla
blackbullMobil-ANDROID:

gençleri zıvanadan çıkartın, toplumun ahlakini bozun sonrada

5
20
yanıtYanıtla
damlamobilWeb@haberler.com:

Seni kaşar para icin herşey yaparlar bu dünyanın birde öbür dünyası var bunun gibilerden allah belasını versin

17
6
yanıtYanıtla
Edep ya HumobilWeb@haberler.com:

Hayvanlar gibi soyunup çirkefleşmenin adi cesaret mi oluyor Siz ve kirli kelime oyunlariniz Elbet kyamet günü hesaba cekileceksiniz...Vildan Atasever ağir kadin olduğunu ispatladi böylece. Kutluyorum kendisini.

21
0
yanıtYanıtla
ofli:

milletin enayi yerine koymasınlar para alıyorlarsa cesur değil çok cesur sahnelr istiyoruz, kabul etmeyenlerde çoçuk dizilerinde oynasın

1
20
yanıtYanıtla
damlamobilWeb@haberler.com:

Bunlarda orasını burasını acıp para kazaniyorlar ne kadar ayip acizler yaptıgınız iş bu cocuklara örnek oluyorlar böylelerini topliyacan kökünü kazican

12
5
yanıtYanıtla
mert özcivit:

her filimde soyunursun bunda soyunma yok diyemi kabul etmedin

4
13
yanıtYanıtla
tamer:

bence vildanı diriliş ertugrulun kadrosuna alsınlar da millet sultan görsün

14
3
yanıtYanıtla
BengüMobil-ANDROID:

edepsizlik olunca cesur mu olunuyor. siz de medya olarak bunları matah birşey yapıyor gibi göstermeye devam edin bu msj yayınlanmaz bunlar cesur falan değil yamyam bazı erkeklerin azginlasip masum kadınlara zarar vermesine yol açıyor. iki iki dört yanii

12
2
yanıtYanıtla
İSS:

bu tüzünağaç da her filmde sevişiyor.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title