Haberler

Berna Laçin'den Donald Trump ve Atatürk'lü Paylaşım

Güncelleme:

Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı 10 Kasım paylaşımında Atatürk ve Donald Trump'ın fotoğraflarını yan yana koyarak "Paranın satın alamayacağı şey" yorumunu yaptı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78. yılında tüm Türkiye hissettiklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Saat 9'u 5 geçe herkes saygı duruşuyla bir kez daha Atatürk'ün eşsiz bir lider olduğunu gözler önüne serdi.

ÜNLÜ İSİMLER PAYLAŞIMLARDA BULUNDU

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Ulu Önder Atatürk'ün yokluğunun yarattığı boşluğu kelimelere döktü. Berna Laçin de yaptığı paylaşımla duygularını dile getirdi.

"RESMİN SOL TARAFINA BAKIN"

ABD başkan seçimlerini kazanan Donald Trump ile Atatürk'ün kolajla yan yana getirilmiş fotoğrafını paylaşan Laçin, fotoğrafa şu notu düştü: "Paranın satın alamayacağı her şey için resmin sol tarafına bakın. #asalet #zarafet #duruş #kişilik #karizma #zeka #cesaret ve evet #yakışıklılık. Bu kadar yakışıklı olma iddiasında ol, estetik, saç boyası, bakıma servet harca ama işte savaşta toprak üzerinde uyuyan, günlerce yüzünü yıkayacak su bulamayan bir adamın tırnağı olama! N'aparsın işte, Allah vergisi… O sadece 1 tanedir; o da bizimdir. (Erkek vatandaşlarımızın bir kısmı Trump çok yakışıklı diyor da dayanamadım. Yoksa bu asla bir kıyas değildir. Kıyas zaten kâbil değildir.)"

İşte Berna'nın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Donald Trump Berna Laçin Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title