Haberler

Berko İlaç Çalışanları Hobilerini İşe Taşıyor

Berko İlaç, bünyesinde kurulan kulüplerle çalışanlarının hobilerine iş ortamında da zaman ayırmalarını sağlıyor.

Berko İlaç, bünyesinde kurulan kulüplerle çalışanlarının hobilerine iş ortamında da zaman ayırmalarını sağlıyor.

Şirket açıklamasına göre Berko İlaç, iş stresini azaltmak, motivasyonu arttırmak, farklı birimler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissini daha da pekiştirmek amacıyla Berko kulüplerini hayata geçirdi.

Yapılan bir anket çalışmasıyla şirket çalışanları, "Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü", "Gezi Kulübü" ve "Fotoğrafçılık Kulübü" olmak üzere 3 kulüp belirledi.

Kulüplerin başkanlığını Berko İlaç çalışanları arasından seçilen gönüllüler üstleniyor ve kulüp aktivitelerine üyeler birlikte karar veriyor.

Şirket kulüp etkinlikleriyle çalışanların iş dışında da birlikte vakit geçirebilmelerini, farklı departmanlarda görev yapanların aralarındaki iletişimi güçlendirmeyi, çalışanlara hobi edinme ve hobilerini gerçekleştirme fırsatı oluşturmayı ve topluma katkı sağlamayı hedefliyor.

Şirketin "Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü", sosyal sorumluluk kapsamında "Bir Dileğim Var" grubuna destekte bulundu. "Bir Dileğim Var" grubu, kızını 3 yaşında lösemiden kaybetmiş tiyatro ve sinema sanatçısı Alper Türedi tarafından Mayıs 2014'te Facebook grubu olarak kurulmuştu.

Türedi, ülke genelinde hastanelerin onkoloji bölümlerini gezerek, tedavi gören çocukların dileklerini öğrenip bu gurupta paylaşıyor ve temin edilen dilekleri çocuklara ulaştırıyor.

Berko İlaç'ın "Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü", "Bir Dileğim Var" grubu aracılığıyla Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ve Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Bilim Dalı'nda yatan 7 çocuğun ihtiyaçlarına destek oldu.

Şirket, kulüplerin yanı sıra tavla turnuvası, bilgi yarışması, sağlıklı beslenme etkinliği, tatlı-tuzlu ikram yarışması, Instagram fotoğraf paylaşım etkinliği ve cuma günleri "happy hour" gibi pek çok projeyle çalışanların motivasyonuna katkı sağlıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Özal Facebook Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title