Haberler

Berkin Elvan'ın Annesi Meclis'te Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

CHP'li Hüseyin Aygün, Berkin Elvan'ın anne ve babasıyla düzenlediği basın toplantısında Elvan'ın vurulmama anının görüntüsünü izlettirince anne Elvan sinir krizi geçirdi.

TBMM'de Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve babası Sami Elvan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Berkin Elvan'ın vurulma anını gösteren videoyu gazetecilere izlettiren Hüseyin Aygün, Berkin Elvan ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme gelen sanatçı Yavuz Bingöl'e de tepki gösterdi.
"TAYYİP ERDOĞAN SENİN OĞLUNDA BÖYLE VURULSUN"

Toplantı salonuna kurulan ekrandan oğlunun vurulma anını oturduğu yerden izleyen Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ağlamaya başladı. "Eliniz kırılsın diye ağlayan Gülsüm Elvan, sinir krizi geçirince eşi Sami Elvan ve Hüseyin Aygün sakinleştirmeye çalıştı. "Tayyip Erdoğan senin oğlunda böyle vurulsun" diyerek ağlayan Gülsüm Elvan, basın toplantısının düzenlendiği salondan Avukat Engin Gökoğlu ve Hüseyin Aygün tarafından çıkartıldı.
"DOSYA TIKANMIŞ DURUMDA"

4 polisin isminin Cumhuriyet Savcılığına verilmediği için davanın tıkandığını belirten Hüseyin Aygün, "Bu görüntüler dosyaya sunulalı aylar oldu. İstanbul Emniyeti bu görüntülerde yer alan kişilerin yüzleri, fiziki halleri çok açık olduğu halde bu 4 polisin isimlerini aylardır Cumhuriyet Savcılığına bildirmedi. O nedenle bu dosya tıkanmış durumda. Berkin'i böyle duvarların altına gizlene gizlene korkakça öldürenler o kadar korkak ki, mahkemede savunma yapmaya, kendilerini savunmaya bile cesaret edemiyorlar. Berkin'in annesi ve babası dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile bu yüzden görüştüler. Cemil Çiçek ilgileneceğini söyledi, takip edeceğiz" diye konuştu.
YAVUZ BİNGÖL'E ELEŞTİRİ

Yavuz Bingöl'ü de eleştiren Aygün, "Bu polislerin bir an evvel mahkemeye isimlerinin verilmesi ve bir kamu davasının açılması lazım, aksi halde Yavuz Bingöllerin kendi kişisel reklamlarını yaptığı, başkalarının 14 yaşındaki bir çocuğun ölü bedeni üzerinden siyaset yaptığı utanılacak günleri görmeye devam ederiz" şeklinde konuştu.
"KİMSE BİZİM ÇOCUĞUMUZ ÜZERİNDEN PRİM YAPMASIN"

Eşinin bu görüntüyü ilk defa izlediğini ifade eden Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "Eşim ilk defa izledi bu görüntüleri, ben daha önceden izlemiştim. Eşim ve çocuklarım izlememişti. Anne yüreği dayanamıyor. Bu anneyi Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve arkasındaki yandaşları her gün siyaset alanlarında konu yapıyorlar. Bizim çocuğumuzun üzerinden kimse bu şekilde prim yapmasın. Bunlar hakkında gerekli işlemleri, nerede bir hakkımız varsa da davamızı açacağız" açıklamasında bulundu.
YAVUZ BİNGÖL'E 5 KURUŞLUK DAVA

İsim vermeden Yavuz Bingöl hakkında 5 kuruşluk tazminat davası açacaklarının altını çizen Elvan, "En son kişi hakkında da 5 kuruşluk dava açacağız. Neden Berkin'in hakkında, annesini yuhalayan kişiyi neden onuru etmiş onun için ona 5 kuruşluk maddi ve manevi tazminat davası açacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aygün Yavuz Bingöl Gülsüm Elvan Berkin Elvan Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (1)

TunçbilekmobilWeb@haberler.com:

Bunlar kimdir ,Kimin Ülkesinde,Kimi öldürtüyorlar. Bir Çocuğa Cani bir İnsan bile ,Silahla saldırmaz.Bunlar olsa olsa Sapık,Maşoist Canavarlar. Bunları İranda ve Amerikadaki gibi İdam etmek gerekli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title