Haberler

Berkay'a Çarpan Minibüs Şoförü Tutuklandı

Bayrampaşa, Terazidere Mahallesi, Esenler Caddesi üzerinde, dün meydana gelen trafik kazasında okuldan evine gitmek için yola çıkan 2'inci sınıf öğrencisi Berkay Özbek'e trafik ışıklarında Hakan K.'nın kullandığı minibüs çarpmış, Berkay Özbek hayatını kaybetmişti.

Bayrampaşa, Terazidere Mahallesi, Esenler Caddesi üzerinde, dün meydana gelen trafik kazasında okuldan evine gitmek için yola çıkan 2'inci sınıf öğrencisi Berkay Özbek'e trafik ışıklarında Hakan K.'nın kullandığı minibüs çarpmış, Berkay Özbek hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan sürücü Hakan K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu gün sabah saatlerinde yetkililer, okulun önüne araçların park etmemesi için plastik bariyer koydu. Kazanın oluş anı ise okulun güvenlik kameralarına böyle yansıdı. Kamerada, minibüsün trafik ışıklarından aşırı hız yaptığı gözlendi. Öğrenci velileri, okulun önüne üst geçit yapılmasını istedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Esenler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

elitmobilWeb@haberler.com:

Bu üst geciti kaldıranın allah belasını versin Berkay ilk değil sonda olmayacak kaçıncı yüzyıldayız hala minibüsler var hangi minibüsün yavaş gittiği görülmüş ralli yapıyorlar resmen allah ailesine sabır versin biz gördük yetkililer cepleri dolduranlar görsün ateş düştüğü yeri yakar:

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title