Haberler

Berk Oktay: Başarısız Olursam Huzurlu Olamam

Güncelleme:

'Arka Sokaklar' dizisi oyuncularından Berk Oktay çekimler sırasında sahneleri gerçek zannederek müdahale eden polisler bile çıktığını belirtirken, "Başarı odaklı bir insanım" dedi.

'Arka Sokaklar' dizisi oyuncularından Berk Oktay çekimler sırasında sahneleri gerçek zannederek müdahale eden polisler bile çıktığını belirtirken, "Başarı odaklı bir insanım" dedi.

"KARİYERİM BOYUNCA EN ZORLANDIĞIM ŞEY..."

Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir kanal için hazırladığı programda oyuncu Berk Oktay soruları yanıtladı. Oktay, Nehir Erdoğan ile 8 yıl önce 'Tatlı Bela Fadime' dizisinde Nehir Erdoğan ile ilk kez kamera karşısına geçtiğini anlatırken, "Deneme çekimlerinde Nehir yerine yönetmen yardımcısı bir erkek arkadaşımız oynadı. O sahnede onun beni tüfekle vurmak istemesi benim ona 'Dur, yapma' diye yalvarmam vardı. Bir aşk sahnesi için yine deneme çekimi yaparken de karşımda yine erkek vardı. Kariyerim boyunca en zorlandığım şey oydu herhalde" diye espri yaptı.

Berk Oktay, 'Arka Sokaklar' çekimlerinde bir sürü olayla karşılaştıklarını anlatırken, şöyle dedi: "Ben birisini kovalarken gerçek bir polis, onu gerçek bir hırsız zannedip beline atlayıp kelepçelemişti. Sonra tabii durumu izah etmeye çalışmıştık. Çok aksiyonlu bir dizi olduğu için tabii devamlı birilerini kovalıyorsunuz ya da bir koşturma var. Bir bölümde bir suçlunun önünü kesecektik. El frenini çekiyor, duruyor, yolu kapatıyorsunuz. Oradan gelen arkadaşın durması gerekiyor. Fakat hızlanarak geldi üzerimize ve durmadı Allah'tan kimsenin başına bir şey gelmedi Allah'tan. Arkadaş; 'Fren ile gazın yerini karıştırdım' dedi."

Berk Oktay, çok stresli, yoğun, yorucu bir işi olduğunu anlatırken, "Bazen 'Ego savaşları' içerisinde geçen bir işimiz var. Hayatınızdaki kişinin de sizin kadar yoğun veya sizin kadar yaşadığınız nefes aldığınız, soluduğunuz yaşamdan birisi olması ilişkiyi soğutabilir. Ben bunu gördüm. Bu nedenle benim tercihim bu yönde değil" diye konuştu.

Berk Oktay, sunucu Liana Dahdouh'un bir sorusu üzerine, "Başarı odaklı bir insanım" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Başarısız olursam huzurlu olamam. Onun için sıralamaya koyarsak en tepede başarı var. Hayatımdaki insan benim ne kadar başarı odaklı bir insan olduğumu, başarısız olduğumda da ne kadar huzursuz olduğumu bilir. Onun için çok fazla sevgi ve ona aşkımı çok fazla ifade edemeyeceğimi de o dönemde bilir. O nedenle benim başarıma yeterince odaklanır, saygı duyar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Özek Berk Oktay Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title