Haberler

Berk Oktay: Başarısız Olursam Huzurlu Olamam

Güncelleme:

'arka Sokaklar' dizisi oyuncularından Berk Oktay çekimler sırasında sahneleri gerçek zannederek müdahale eden polisler bile çıktığını belirtirken, "Başarı odaklı bir insanım" dedi.

Zeynep Özek'in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırladığı 'Turki Ekstra' programında oyuncu Berk Oktay soruları yanıtladı. Oktay, Nehir Erdoğan ile 8 yıl önce 'Tatlı Bela Fadime' dizisinde Nehir Erdoğan ile ilk kez kamera karşısına geçtiğini anlatırken, "Deneme çekimlerinde Nehir yerine yönetmen yardımcısı bir erkek arkadaşımız oynadı. O sahnede onun beni tüfekle vurmak istemesi benim ona 'Dur, yapma' diye yalvarmam vardı. Bir aşk sahnesi için yine deneme çekimi yaparken de karşımda yine erkek vardı. Kariyerim boyunca en zorlandığım şey oydu herhalde" diye espri yaptı. Berk Oktay, 'Arka Sokaklar' çekimlerinde bir sürü olayla karşılaştıklarını anlatırken, şöyle dedi:

"Ben birisini kovalarken gerçek bir polis, onu gerçek bir hırsız zannedip beline atlayıp kelepçelemişti. Sonra tabii durumu izah etmeye çalışmıştık. Çok aksiyonlu bir dizi olduğu için tabii devamlı birilerini kovalıyorsunuz ya da bir koşturma var. Bir bölümde bir suçlunun önünü kesecektik. El frenini çekiyor, duruyor, yolu kapatıyorsunuz. Oradan gelen arkadaşın durması gerekiyor. Fakat hızlanarak geldi üzerimize ve durmadı Allah'tan kimsenin başına bir şey gelmedi Allah'tan. Arkadaş; 'Fren ile gazın yerini karıştırdım' dedi."

Berk Oktay, çok stresli, yoğun, yorucu bir işi olduğunu anlatırken, "Bazen 'Ego savaşları' içerisinde geçen bir işimiz var. Hayatınızdaki kişinin de sizin kadar yoğun veya sizin kadar yaşadığınız nefes aldığınız, soluduğunuz yaşamdan birisi olması ilişkiyi soğutabilir. Ben bunu gördüm. Bu nedenle benim tercihim bu yönde değil" diye konuştu.

Berk Oktay, sunucu Liana Dahdouh'un bir sorusu üzerine, "Başarı odaklı bir insanım" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Başarısız olursam huzurlu olamam. Onun için sıralamaya koyarsak en tepede başarı var. Hayatımdaki insan benim ne kadar başarı odaklı bir insan olduğumu, başarısız olduğumda da ne kadar huzursuz olduğumu bilir. Onun için çok fazla sevgi ve ona aşkımı çok fazla ifade edemeyeceğimi de o dönemde bilir. O nedenle benim başarıma yeterince odaklanır, saygı duyar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Özek Berk Oktay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title