Haberler

Bergüzar Korel'den Sevgililer Günü Sorusuna İlginç Yanıt

Güncelleme:

Sevgililer günü için "dünyanın en saçma günü" diyen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Twitter'da gündem oldu.

Karadayı dizisinden sonra dinlenmeye çekilen Bergüzar Korel, Sevgililer Günü ile ilgili sorulara şaşırtıcı bir yanıt verdi.

"DÜNYANIN EN SAÇMA GÜNÜ"

Güzel oyuncu "Bana sormayın, dünyanın en saçma günü. Tüketim günü olduğu için sevmiyorum" dedi.

Bergüzar Korel bu açıklaması ile Twitter'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

İkiye bölünen sosyal medya kullanıcılarından bazıları ünlü oyuncuya hak verdi, bazıları ise karşıt görüşlü mesajlar paylaştı.

İşte yapılan o yorumlardan birkaçı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bergüzar Korel Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Düz mantık:

Eee böyle günler uydurulmazsa büyük magazalar nasil zengin olacak? Gercektende böyle günlere itibar edip gidip para harcayan tam bir maldır

11
1
yanıtYanıtla
ypg:

AYNEN KATILIYORUM YENGE

7
0
yanıtYanıtla
sıla genc:

berguzar hanım cok haklı sadece alışveriş yapsınlar diye 14şubat zaten 14 şubat diyerek heryerde fiyatlar resmen uçmuş .

6
0
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

KAPİTALİST SİSTEMİN BÖYLE GÜNLERİ BİTMEZ BEAA.

1
4
yanıtYanıtla
ada:

Aferin kırk yılda bir doğruyu söyledin

5
0
yanıtYanıtla
FeriçiTAMobil-IOS:

Bravo senden böyle bi açıklama hayret doğrusu ama neye yalan sölim senin gibi avradım olsa hiç evden çıkmam bile

5
0
yanıtYanıtla
Korel Haklı...:

Hemcinsim olarak Bergüzar Hanım''ın haklı olduğunu düşünüyorum. İnsan sevgisini, aşkını bir güne mi sığdırır. Eşimle kutlamadığımız bu günü kaale dahi almıyoruz. Saçma sapan dayatmalara gelmiyoruz. Birbirimize almak istediğimiz birşey varsa ya da sürpriz yapmak istiyorsak o günü beklememize ne gerek var?

4
0
yanıtYanıtla
Oz:

Ticari olduğunu anlamayacak kadar salakmısınız

3
0
yanıtYanıtla
As:

Bu da bir çeşit bayram, birşeyler yapmak için bahane oluyor işte

yanıt0
yanıt0
erhan yirci Mobil-ANDROID:

Arkadaşlar yeşil çamı hatırlayın o kadar emekçi üç kuruşa çalıştı yıllarca ayrıca çok üzülüyorum kaçı sokaklarda yada orda burda allah rahmet eylesin telef oldu gitti hakları yendi yevmiye hesabı calıştılar çoğu bırakında bu dönem bu adamlar yaşasın lar biraz !

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title