Haberler

Bergama'da Sağlık Çalışanları Şiddete İsyan Etti

İzmir’in Bergama ilçesinde Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi çalışanları, geçtiğimiz günlerde doğum servisinde gece nöbeti tutan bir hemşirenin hasta yakınları tarafından darp edilmesi ve yine hasta yakınları tarafından dahiliye servisindeki görevli hemşirelere yönelik yapılan sözlü sataşmayı protesto etti.

İzmir'in Bergama ilçesinde Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi çalışanları, geçtiğimiz günlerde doğum servisinde gece nöbeti tutan bir hemşirenin hasta yakınları tarafından darp edilmesi ve yine hasta yakınları tarafından dahiliye servisindeki görevli hemşirelere yönelik yapılan sözlü sataşmayı protesto etti.

Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'nde ardı ardına yaşanan sağlık çalışanlarına yönelik fiili ve sözlü saldırıların ardından Bergama SES'e (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası) bağlı sağlık çalışanları hastane bahçesinde bulunan Başhekimlik Binası önünde toplanarak basın açıklamasıyla olayı protesto etti.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Bergama Temsilcisi Metin Bali, "03 Haziran 2016 günü hastanemiz doğum servisinde gece nöbeti tutan hemşire arkadaşımız Neşe Çakıroğlu'nun hiçbir haklı neden olmaksızın, hasta yakınları tarafından darp edilişini ve yine aynı gün dahiliye servisinde görevli hemşire arkadaşlara sözlü sataşmayı nefrete kınıyoruz. Daha önce SES olarak hastane idaresine doğum servisinin sorunlarını ve bu sorunların çözümü ile ilgili sunmuş olduğumuz önerilerimizin hastane idaresi ve Kuzey Hastaneler Birliğince bir an önce dikkate alınıp gerekli çözümün hemen sağlanmasını istiyoruz. Hastayı müşteri, sağlık emekçilerini tezgahtar olarak gören mevcut sağlık politikaların mağdurları olan bizi ve hastalarımızı bilinçli bir şekilde karşı karşıya getirmelerinin sonucunda sağlıkta şiddetin artarak devam ettiğine inanıyoruz" dedi.

Açıklama katılımcıların görev yerlerine dönmesinin ardından olaysız bir şekilde sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bergama İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title