Haberler

Bergama Belediyespor Kenetlendi

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bergama Belediyespor'da yönetimin düzenlediği "Birlik, Beraberlik ve Moral Gecesi" büyük bir katılımla gerçekleşti.

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bergama Belediyespor'da yönetimin düzenlediği "Birlik, Beraberlik ve Moral Gecesi" büyük bir katılımla gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Süleyman Türkoğlu'nun ev sahipliğinde Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri'nde yapılan geceye Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, STK temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, iş adamları, eski başkan, yönetici ve sporcularla kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yaptığı konuşmada Bergama Belediyespor'un belediyenin değil, ilçenin takımı olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Gönenç, yeni sezonda büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Gecede Bergamalı olan Galatasaraylı Semih Kaya'nın Real Madrid karşılaşmasında giydiği forma açık artırmaya çıkarıldı. Forma, 5 bin TL veren BİNKA Firması'nda kaldı. Öte yandan gecenin finalinde sahne alan Bergamalı ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, konuklara unutulmaz bir konser verdi.

- Bergama

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gönenç Kleopatra Türkoğlu Bergama Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title