Haberler

Bergama Belediyespor'da Tehlike Çanları

SPOR Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Grup'ta deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 yenilerek üst üste 4'üncü mağlubiyetini alan Bergama Belediyespor, 7 hafta sonunda 4 puanla düşme hattının 1 basamak üzerinde 15'inci sıraya indi.

SPOR Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Grup'ta deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 yenilerek üst üste 4'üncü mağlubiyetini alan Bergama Belediyespor, 7 hafta sonunda 4 puanla düşme hattının 1 basamak üzerinde 15'inci sıraya indi.

Yüksek tansiyon şikayeti nedeniyle aktif görevi bırakan teknik direktör Murat Gürkan Zora'nın yerine takımın başına getirilen Sportif Direktör Orçun Kutlu, ilk sınavından eli boş ayrılmasına rağmen umutlu konuştu. Sezona zor bir fikstürle başladıklarını belirten Orçun Kutlu, "Bu hafta da zirve yarışı veren Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edeceğiz. Ancak bu maçı kazanıp çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Kötü gidişe nokta koyup, üst sıralara tırmanacağız" dedi.

Bu arada rahatsızlığı nedeniyle antrenmanlara çıkmayan Murat Gürkan Zora'nın maçlarda kulübede yer alacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bergama Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title