Haberler

Beren ve Kenan Reklam Filminden 2.5 Milyon Kazandı

Güncelleme:

Bir beyaz eşya firmasının reklamlarında rol alan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftine, bu reklam filmi için 2.5 milyon lira ödendi.

Geçen yıl evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, ilk kez birlikte bir reklamda yer aldı. Çiftin reklam filmi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük ses getirdi.

ŞARKIYI REKLAM İÇİN YAPMIŞ!

Reklamda Beren Saat ile Kenan Doğulu birlikte yer alıyor ve 'Ne yaparsan yap, aşk ile yap' sloganı reklamın ana temasını oluşturuyor. Kenan Doğulu`nun geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni single'ı 'Aşk ile yap' da reklamın şarkısı olarak karşımıza çıkıyor.

TEPKİLER DEĞİŞİYOR

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun birlikte bir reklamda rol alması çok ses getirdİ. Kimisi reklamı beğenirken kimisi ise böylesine iki ismin oynadığı senaryoyu yetersiz buldu.

SERVET KAZANDILAR

Bu kampanya için Kenan Doğulu ve Beren Saat'e ödenen ücretin de 2.5 milyon lira olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (63)

BEREN SAAT GÜZEL Mİ ANKET ?:

BEREN SAAT GÜZEL Mİ EVET DİYENLER OLUMLU HAYIR DİYENLER OLUMSUZA BASSIN

8
38
yanıtYanıtla
keskin bıçak:

arçeliğin hiç bir ürününü almayacağım artık sıf hedepeli beren saati oynattıkları için

17
5
yanıtYanıtla
PinaraMobil-IOS:

Turkselin reklamindaki cocuklar kaclira almisti 1000 liramiydi

20
1
yanıtYanıtla
SY:

O TÜRKCELLİN SORUNU TATLIM

yanıt3
yanıt0
Uğur can:

Ne güzel iş, milyonların önünde öpüştüler, koklaştılar, üstüne de o kadar para aldılar ha? Ye kürküm ye!!!

16
0
yanıtYanıtla
hhhhhhhhhhh:

bu reklamda halit ergenç- bergüzar korel oynasaydı daha süper ve doğru tercih yapmış olmazlarmıydı aile kavramını en doğru yansıtan çift bence uzun süredir evliler çocukları felan var daha bunlar dün bir bugün iki ilişkilerini hemen paraya çevirmeye başlamışlar

11
4
yanıtYanıtla
SELİN:

TEK KELİME İ, LE BERBAT VE KÖTÜ REKLAM. . HER İKİSİDE SAKİL YAPMACIK. . AŞK TEMASI FALAN DA YOK. . AŞIRI ÖZENTİ OLMUŞ. . GÜZELİM BEREN DEN ESER KALMAMIŞ

12
3
yanıtYanıtla
misafir:

Bundan sonra ben de hiç bir tane arçelik ürünü almayacağım. Beren ve Kenanı beğenmediğim için

11
4
yanıtYanıtla
KÜHEYLAN:

BİRİLERİ BİR AVUÇ KÖMÜR İÇİN BİR ÖMÜR VERİR BİRİLERİDE 2 DAKKADA TRİLYONLARI GÖTÜRÜR ADALETİN BU MU DÜNYA BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

15
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZ0134:

BUNLARDA KABAHAT YOK KABAHAT BİZİM AHMAK TÜRK MİLLETİNDE

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title