Haberler

Beren Saat ve Kenan Doğulu Çiftinin Düğününden İlk Kareler

Güncelleme:

İki buçuk yıldır süren ilişkilerini bayramın ikinci günü Los Angeles'da nikah masasına taşıyan çift, düğün fotoğraflarını paylaştı.

Yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti Los Angeles'ta mutlu sona ulaştı. Törene çiftin aileleri başta olmak üzere Belçim Bilgin, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Hilal Saral, Ece Yörenç gibi çok sayıda ünlü isim de katıldı.

HEYECANLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Damat Kenan Doğulu buzmavisi dar kesim damatlığıyla tam not aldı. Kenan mavi papyonu ve beyaz ayakkabılarıyla Beren'e eşlik etti. Bugüne kadar dizilerde sayısız kere gelinlik giyen Beren ilk kez kendi düğününde gelinlik giymenin heyecanını yaşadı. Şapkasından ayakkabısına beyazlar içinde sade ve şık gelinliğiyle dikkat çekti.



Kaynak: Magazin

Belçim Bilgin Kenan Doğulu Los Angeles Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Gereksiz:

Biri evleniyor. Bunun haber taşıma özelliği nedir. Babamın oğlu değilki. Evlenin napiyim.

26
5
yanıtYanıtla
konfüçyüs:

Evlensin behlül alacağını aldı

21
3
yanıtYanıtla
Endy:

Çırağanda milyonlar harcamak zo geldi sanırım. Amerikada ucuz bir sekilde evlenmişler. Bence en çarpıcı pintilik kısmı buydu.

14
5
yanıtYanıtla
Furkanm@m.m:

Rezalet amerikada düğün Kınıyorum düğünü yapanlar Kadar düğüne gidenleride kınıyorum.

10
4
yanıtYanıtla
ardapaner_43@hotmail.com:

helal sana hak etmiyor bir çoğu,o gurbette yaşayanların kaçı GİTTİ JAPONYA ÇİN''e :) hep batı diyorlarya,birde ABD avrupa yetmiyor sanki,,sosyetik ünlüler değil sadece sıradan vatandaşlarda böyle madem TÜRK insanı her alanda gelişememiş sinema,şarkı,normal yaşam,(ki haklılar gelişememiş olmakta) kendileride türk ismini rezil edecek küfürleri edip,okul okusa dahi adam olmayıp,eleştriye egosunu kullanıp hiç bir zaman DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ diyemez,,türk insanımız böyle,,hak etmiyorlar ABD gibi yaşanılabilir kaliteli teknolojik ülekleri

yanıt0
yanıt0
anonim:

sen git bu kadar güzel ol evlendiği tipe bak te allam yaa

10
4
yanıtYanıtla
MARAŞLI:

EVET BEYLER ÇOK SÜRMEZ YİNE BURADANDA AYRILIK HABERLERİNİ TEZ ZAMANDA ALIRIZ ÜZÜLMEYİN BU PİSLİK ŞIMARIKLARIN PARA İÇİNDE YÜZDÜKLERİNİ GÖRÜNCE

13
1
yanıtYanıtla
Murteza BUNUDABAŞARIR:

BEHLÜL BU HABERDEN SONRA ÖLÜR....!

11
1
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Ulan ölen çocuklar için İsrail kutlama yaptı diye başlık atmışsınız.Peki Bunlar da Türk Müslüman !Peki bunlara bu sınırsız eğlenceye ne diyeceksiniz?Gazze nin yasını tutsalardı ya:Onun için İsrail i kınamaya hakkınız yok:Onlar işini yapıyor.Şeyten şeytenlığını Mümin Müminliğini yapıyor ama Hiç bir Müminde eğlenceden geri kalmadığını görüyoruz.Bu düğünü niye eleştirmiyorsunuz?Gazzede çoçuk kadın,yaşlı genç şehit olurken bu eğlence de neyin nesi.Bizimkilere serbest İsrail lilere yasak mı koyacaksınız?

7
5
yanıtYanıtla
Alper YILMAZ:

Ülkede evlenilecek yer mi yoktu? Özenti ve reklam işi.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title