Haberler

Beren Saat'in Yüksekten Uçması Sinem Kobal'a Yaradı

Güncelleme:

'Kösem Sultan' için Saat'in 80 bin TL istemesi yapımcıya geri adım attırmıştı. Olanlardan sonra Sinem Kobal'a teklif gittiği ve Kobal'ın teklifi kabul ettiği öğrenildi.

TIMS'ın Muhteşem Yüzyıl'dan sonraki iddialı dizi projesi Kösem Sultan'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Uzun süre Kösem Sultan rolünü kimin oynayacağı belli olmamış daha sonra ise Beren Saat'in adı kesinlik kazanmıştı. Ancak Beren Saat ile haftalık ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle son günlerde bu rol için başka oyuncuların da ismi geçmeye başlamıştı. Uzun süredir bir projede yer almayan Beren Saat'e yapılan "Kösem Sultan" teklifi Beren Saat'in haftalık 80 bin TL istemesi nedeniyle yapımcı Timur Savcı'nın geri adım atmasına neden olmuştu.

BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELMİŞTİ

Daha önce Tuba Büyüküstün, Sibel Kekilli ve Hazal Kaya gibi isimlerin canlandıracağı karakter için Sinem Kobal'a teklif gittiği ve Kobal'ın kısa bir düşenme aşamasından sonra kabul teklifi kabul ettiği öğrenildi.

BEREN'İN YÜKSEKTEN UÇMASI SİNEM'E YARADI

Taraflar prensipte anlaştı ve büyük bir aksilik olmazsa imzalar önümüzdeki günlerde atılacak. Bu projede tek soru işareti Sinem Kobal'ın oyunculuğu olacak. Çünkü Kobal daha önce bir dönem dizisinde rol almadı ve uzun süredir işsiz. Sinem Kobal son olarak geçen sezon Star TV'de yayınlanan Gönül İşleri dizisinde rol almıştı. Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşk ile de gündemde.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Sinem Kobal Beren Saat Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (54)

Gizlikimlik:

Asil hain sizsiniz oyunu hdp ye vermişse nolmus herkes baristan yana kurt te turk te kardes sizin gibi vatan hainleri oldukca bu ulkede hic bisi degismez siyaseten knsmayin yeter sinem kobal da beren saat te super oyuncular kendi kotu yorumlarinizi kendinize saklayin!!!

6
35
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

PKK HDP. sempatizanı Beren SAAT i ekranlarda görmek istemiyorum...

23
8
yanıtYanıtla
Hello:

Simdi Yorumlarin cogunu okudum Beren sirf HDP ye Oy verdigi icin onu karaliyorsunuz ama yapmayin Siyaset baska Dizi baska Sinem Kobal bu Rolün üstesinden kalkamaz bence kesinlikle Beren Saat veya Bergüzar Korel oynamali ikisinden biri oynasin ama Sinem oynamasin. Sinemin oyunculugu bana biraz yapmacik geliyor.

14
10
yanıtYanıtla
adsızkişi:

sinem kobal oyuncu mu allah aşkına. güzel desen değil. beren saatte güzel ama soğuk nevale. şu yönetmenler bıraksın artık güzelliğe bakıp rol vermeyi.

20
3
yanıtYanıtla
himm:

haftalık 80 bin vay anasını biz aylık 900 tl ye çalışıyoz yıllık bile yapmıyo

21
1
yanıtYanıtla
vatandaş fikri:

beren saat , fahriye evcan, tuba büyüküstün, hazal kaya , sinem kobal bu hatunları ekranlarda uzun süre görmek istemiyoruz hiç projede olmasınlar. bunların yerine kaprissiz sanata gönül vermiş kişileri istiyoruz. bize ekranda pozitif gelsinler , bahsettiğim hatunlar çok iticiler

20
0
yanıtYanıtla
Gözde:

Berenin bu role yakisacak kadar osmanli kadini olacagini dusunmuyorum ama sinem daha felaket ona simarik zengin tiki kizi rolunden baska rol olmaz kaldi ki akilli agirligi olan bir osmanli hanedanini oynadin cok vasat ve zorlama oyunculuk olur keske sanem celik gibi biri olsaydi bu dizi kalkar

16
4
yanıtYanıtla
EKRANLARDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ...:

POLİS ASKER DÜŞMANI BU KADINI İSTEMİYORUZ, DEFOLUP GİTSİN BU MEMLEKETTEN. . .

15
4
yanıtYanıtla
aslı:

Tanınmamış bir yüz oynatsınlar ki o eskideki atmosferi yaşayalım sinem beren hazal bunlar insanlara o eski zamanın hissini vermezler sinemin de okadar bir güzelliği yok okadar güzel genç kız varken o bayatlara teklif götürüyor lar

18
0
yanıtYanıtla
Özlem Karaaslan:

Sinem kobal mi çokmu aradiniz?bu kadin bu rolün altindan kalkamaz bence no name bi isim gerekli

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title