Haberler

Beren Saat'in Saltanatı Bir Bölüm Sürdü

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e reyting anlamında hızlı bir giriş yapan Beren Saat, ikinci haftada aynı katkıda bulunamadı. Dizi, yeniden Beren'siz son bölümün sıralamasına geriledi.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisi istenen reytinglere ulaşamayınca Beren Saat kadroya iki bölüm erken dahil olmuş, Saat'in hızlı 'Kösem' performansı dizinin reytinglerini artırmıştı.

Dizinin dün akşam yayınlanan sekizinci bölümü reyting anlamında adeta hayal kırıklığı oldu.

MUHTEŞEM DÜŞÜŞ!

'Muhteşem Yüzyıl Kösem' geçen hafta birinci çıktığı AB grubunda ancak 4. olurken Total'de ancak 15. olabildi. Beren Saat'li ilk bölümde dizi bu kategoride altıncılığa yükselmişti. Bu haftaki sonuçla dizi sıralama anlamında Beran Saat'siz konumuna dönmüş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Beren Saat Üst Manşet Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (118)

AlperMobil-IOS:

Allahini seven bakmasın bu diziye Beren saatin oynadığı hiç bir diziye bakmayın onu oraya bizler çıkardık bizlerde indirmesini bilimeliyiz halka Saygili olamayı ülkesini sevmeyi bilmeliler o kadar

121
4
yanıtYanıtla
korhan:

Beter olsun tamamen yok olsun

111
6
yanıtYanıtla
Leyla:

Süper bir kadin, rolünüde cok iyi oynuyor, kizkananlar catlasiiiin

11
101
yanıtYanıtla
....:

beren saat dağda ki maymungilelerin yanına gitsin. . . . cok seviyor son üzülüyor onlar icin . . . burda ki halk uzerinden para kazan ama onlar hicmiş gibi gör, zavallı . . .

96
4
yanıtYanıtla
sevda:

Bu dizide berenin oyunculuğunun ne kadar kötü olduğunu bir daha görmüş olduk.berbat oynuyor,hiç ama hiç olmamış. Valla meryem uzerli hurremi o kadar muhteşem oynuyordu ki,sanki karşımızda gerçek hurrem sultan varmış gibi. Beren saat tam bir fiyasko yani

83
6
yanıtYanıtla
hkn:

''Valla meryem uzerli hurremi o kadar muhteşem oynuyordu ki, sanki karşımızda gerçek hurrem sultan varmış gibi''O dönemde yaşayıp Hürrem Sultan ile tanışma fırsatın oldu sanırım .

yanıt7
yanıt5
Rahmi:

İzlememekte yarar var

77
6
yanıtYanıtla
mehmet demirciMobil-IOS:

Beren saat in olduğu dizileri seyretmiyoruz, bu ülkede hainlere yer yok

74
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HDPliler izlesin

74
6
yanıtYanıtla
elmeroMobil-IOS:

Ohhhhhhhhhhhhh Buz gibi

68
8
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title