Haberler

Beren Saat'in Kıyafeti Olay Oldu

Güncelleme:

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte 'Unutursam Fısılda' filminin galasına katılan Beren Saat, yaşını oldukça büyük gösteren kıyafeti ile eleştirilere maruz kaldı.

Uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Kenan Doğulu ile geçtiğimiz aylarda dünya evine diren Beren Saat, Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği "Unutursam Fısılda"nın galasına damga vurdu. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.

KIYAFETİYLE İLGİ ODAĞI OLDU

"Unutursam Fısılda"nın galasına eşi Kenan Doğulu ile katılan Beren Saat, kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Krem rengi elbisesinin altına diz kapaklarını geçen çizmesiyle değişik bir görüntü sergileyen güzel oyuncu tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaşını olduğundan daha büyük gösteren kıyafeti ile Saat, sosyal medyada da eleştirilerin hedefi oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Doğulu Çağan Irmak Beren Saat Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

bakacaz:

diyorsunuz ki kamalın ne suçu var istedikleri hayat bu müslüman olduğu halde bunlar gibilerin arasına girip bunlar gibi olan milyonlar var bu ülkede kaçtane namazında insanları bu alemde kendilerine benzettikleri namazı bıraktırdıkları zavallılar var işte kamalın rejimi müslümanları bu hallere sokmuştur sonrada neden kamalı sevmiyorsun eğer senin kalbin temiz olsa bize uymazssın diyorsun her türlü pisliği gençlerin önüne ser sonrada kalp temizliğinden rejimiinzin güzelliğinden söz et allah cc. büyüktür yıkılacak

1
11
yanıtYanıtla
gerçekler:

yiyin için eğlenin ve arada bir müslümanız deyin müslümanlarıda kendinize benzetin o gün üzüleceğiniz gün çok uzakta değil

2
9
yanıtYanıtla
Aksakal:

Tipe ve yuze bakarsan bu kiz bebek bekliyor. . Yakinda reklam baslar. .

4
1
yanıtYanıtla
hüsna:

aynen bencede hamile

yanıt0
yanıt0
didi:

o yalan bu yalan birinsanu yuttu bi yalan

0
4
yanıtYanıtla
sahtekarlik yapma!:

Ne kadar sahtekar gulusu konusmasi var. Bunu sevenleride anlamiyorum insanlar neicin boyle sahtekarlari seviyorlarki?

0
0
yanıtYanıtla
özlemxx:

beyaz ayakkabi hic sevmem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title