Haberler

Berat Bebeğe Başkan Aydın'dan Yardım Eli

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bıngıldak rahatsızlığı nedeniyle yaşıtları gibi konuşamayan, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi olamayan 3,5 yaşındaki Berat bebeğe sahip çıktı.

Minik Berat’ı evinde ziyaret eden Başkan Aydın, bir yıllık tedavi masraflarını karşılayacağı sözünü verdi.

17 aylıkken geçirdiği bıngıldak rahatsızlığı nedeniyle beyin gelişimi olumsuz etkilenen ve ailesinin maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi ettiremediği 3,5 yaşındaki Berat bebeğe Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın sahip çıktı. Hastalığı nedeniyle yaşıtları kadar konuşamayan minik Berat’ı evinde ziyaret eden Başkan Remzi Aydın, ailenin yaşadığı sıkıntıları dinleyerek, Berat bebeğin bir yıllık tedavi masraflarını karşılayacağını söyledi.

“AİLEMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Minik Beratı ve ailesini evlerinde ziyaret ederek ailenin sorunlarını dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Ailemiz çok sıkıntılı, çileli bir süreç yaşıyor. Biz de ailemizin bir nebze olsun yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de her zaman ailemizin yanında olacağız. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olmak istiyoruz demiştik, bundan sonra inşallah bu ailemizin yanında olacağız. Allah sabırlar, şifalar versin küçük Berat’ımıza inşallah şifasını da göreceğiz” şeklinde konuştu.

Oğlunun rahatsızlığıyla nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirten anne Kaniye Arat, “Benim oğlum 17 aylıkken beyincik çökmesi yaşadı. Beyincik çökmesi yaşadığı için acil ameliyata alındı. Okmeydanı Hastanesi’ne gittim, 6 dakika verdiler, Cerrahpaşa Hastanesi 6 saat yaşam süresi verdi. Bezmialem Hastanesi Allah razı olsun ameliyata aldı oğlumu, çok zor bir ameliyat geçirdik. 8 saat sonra ameliyattan çıktı. Ameliyattan üç gün sonra kalbi durdu, cihaz takıldı gırtlağına tromoskomi hastalığı diyorlar” diye konuştu.

“ANNE DEYİŞİNİ İLK DEFA DUYDUM”

Anne Kaniye Arat, oğlunun hastalığına üzüldüğünü dile getirerek, “Mayıs 2013 senesinde gırtlağını çıkarttılar. Kalbi altı saat sonra yine durdu. Durduktan sonra tekrar cihaz taktılar, cihaz takıldıktan sonra benim çocuğum konuşmaya başladı. Bu zamana kadar hiç sesini duymamıştım çocuğumun. Allah biliyor ya doktorlar geldi bu horluyor dediler, inanın ilk defa duyuyorum horlamasını dedim. Çocuğumun bana anne demesi yani ne bileyim Allah kimseye düşmanıma bile o acıyı yaşatmasın” şeklinde konuştu.

Anne Kaniye ve baba Salih Arat, Başkan Aydın’a yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ziyareti esnasında minik Berat ve ablasına oyuncak hediye ederken, Minik Berat da Başkan Aydın’nın elini öptü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title