Haberler

Benzine Yeni Zam Yapıldı

Güncelleme:

Tavan fiyat uygulaması kapsamında benzinin litre fiyatına, bu gece yarısından itibaren 4 kuruş zam yapılacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 19 Şubat 2015'te alınan tavan fiyat kararı çerçevesinde 31 Mart'tan itibaren uygulanacak kurşunsuz benzin fiyatlarını belirledi.

ZAM SONRASI YENİ FİYATLAR

Buna göre, benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 4 kuruş artışa gidilecek. İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,42'den 4,46 liraya çıkacak. Ankara'da benzinin fiyatı 4,45'ten 4,49, İzmir'de ise 4,44'ten 4,48 liraya yükselecek. Diğer illerde ise benzinin litre fiyatı 4,46 ile 4,64 lira arasında değişecek.

ZAMMI DEVLET YAPTI

EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

MİLLİ GÖRÜŞÇÜmobilWeb@haberler.com:

Bu akp oldukça daha çok zam gelir Sarayda kilosu 4000 tl ile Rize Beyaz Çay içiyor Padişah Tayyip

54
3
yanıtYanıtla
chp:

benzine zam gelmese suriyelilere nasıl bakacak devlet. suriyelilere hakkım haram olsun.

27
2
yanıtYanıtla
hasip kaplan:

arkadaslar neden her firsatta akp yi karaliyorsunuz petrol bizim bahcemizden cikmiyor ak parti sayesinde bu petrolü bu kadar ucuza alabiliyorsunuz hem pahali olsa trafik bu kadar kalabalik olurmuydu

1
27
yanıtYanıtla
TunamobilWeb@haberler.com:

Cumhurbaskani na örtülü ödenegin parasi nerden cikacak cevap tabiki bizden simdi baslarlar yeni zamlara benden vergi icin kesilen tum paralar haram olsun.

17
2
yanıtYanıtla
sarıların sülo:

O dilinizden düşürmediğiniz Allah (cc) varya o şizi bildiği gibi yapsın.

16
1
yanıtYanıtla
HalkMobil-IOS:

Zam zam zam yeter be. Bir de memleket zengin diyorlar. Hani nerede milletin cebine gozlerini dikmisler.

15
1
yanıtYanıtla
ahmet:

erdoğana örtülü ödenek zammı

15
1
yanıtYanıtla
keşişMobil-ANDROID:

Allah belanizi versin,kimse gercek anlamda bu ulke ve bu ulke insani icin calismiyor,hepsi sanki hic olmiyecekmis gibi doldurdukca dolduruyor, saga bak zam,sola zam her taraf zam. yeter be. birakinda bu insanlar biraz rahat yasasin su kisacik omurlu dunyada.

15
0
yanıtYanıtla
kahin:

sarayın elektiriği kesilmiş de ondan zam yapılmış

13
1
yanıtYanıtla
TürkiyemobilWeb@haberler.com:

PETROL 115 DOLARDAN 55 DOLARA DUSTU INDIRIM GOSTERMECIK OLDU SIMDI YUKSELISE GECTI ZAMLARA BAK ZAMLARA BU AKP COK AKILLI AMA HALK HAKEDIYOR

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title