Haberler

Benzin ve Motorine Zam Geldi

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorinin litre fiyatlarına 8 kuruşluk zam yaptı.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorinin litre fiyatlarına 8 kuruş zam yaptı.

İŞTE YENİ FİYATLAR

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zamla benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,15 liradan 4,23 liraya İzmir'de 4,17 liradan 4,25 liraya Ankara'da 4,19 liradan 4,28 liraya yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 3,47 liradan 3,55 liraya İzmir'de 3,50 liradan 3,58 liraya Ankara'da 3,55 liradan 3,63 liraya çıkacak.

FARKLILIK GÖSTEREBİLİYOR

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul İzmir Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (66)

....:

OH OH OHH HHH ÇOK GÜZEL ÇOK :))) AYNEN DEVAM . . . . . . . YOLA DEVAM . . . .

27
0
yanıtYanıtla
milliyetci:

Beter olun koyun sürüsü...

16
3
yanıtYanıtla
surlu:

Ne oldu da zam yapıldı, dolar mı fırladı, petrol mü tavan yaptı durup dururken, ne doymaz dağıtım şirketleri var biz de de. bir iniyor on çıkıyor. edep yahu.

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

VARİLİ 160TAN 30A DÜŞTÜ . . . BU NE BİÇİM İŞ NEBİÇİM . . .

17
0
yanıtYanıtla
ANKARALI.:

SURİYELİLERE BAKMAK İÇİN PARA LAZIM DAHA VATAN HAİNİ HDP PKK LILARIN YIKTIĞI KAZDIĞI DOĞUYU YAPIÇAZ NASIL ÇIKACAK BUNLAR.

11
5
yanıtYanıtla
NFC Mobil-IOS:

Anlamadım dolar 2,90 indi bu zam neyin nesi eyyyyyyy merkez bankası neyi bekliyorsun yükseltsene faizleri..

16
0
yanıtYanıtla
KOYUN:

GEBERİN LAN . . . . AĞLAMAYIN . . . ZAMSA ZAM . . . . BİNMEYİN ARABAYA OZAMAN . . . ÇILDIRTMAYIN ADAMI. . .

8
6
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

durmak yok yola pardon zamlara devam ;)

14
0
yanıtYanıtla
karahan:

zam demek vergi demek vergi demek yatırım demek erdoğanın canı sağolsun herşey vatan icin

0
13
yanıtYanıtla
ulan Mobil-ANDROID:

her akaryakıt haberinde mini etekli bayan fotosu koymanızin nedeni nedir eşiniz mi acaba

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title