Haberler

Benzin İstasyonu Yakınında İki Araç Yanarak Kül Oldu

Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, bir benzin istasyonunda saman dolu iki kamyon alev alev yandı. Benzin pompalarına 5 metre mesafede yanan kamyonlar yürekleri ağızlara getirdi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi'ndeki bir benzin istasyonundan yükselen dumanlar itfaiyeyi alarma geçirdi.

BENZİN İSTASYONUNA SADECE 5 METRE MESAFEDE

Benzin istasyonunun LPG tanklarına sadece 5 metre mesafede bulunan saman yüklü iki kamyon ve bir minibüste çıkan yangın faciaya davetiye çıkardı. Alevler, itfaiyenin 5 araçla yaptığı müdahaleyle bir saatte kontrol altına alınabildi.

KAMYON VE MİNİBÜS TAMAMEN KÜL OLDU

Yaşanan sıcak saatlerin ardından ekipler sabahın ilk ışıklarına kadar soğutma çalışmalarını sürdürdü. Havanın aydınlanmasıyla beraber atlatılan tehlikenin boyutu da gözler önüne serildi. Saman yüklü iki kamyon ve yakınlarındaki bir minibüs tamamen küle dönerek kullanılamaz hale geldi.

SABOTAJ İDDİASI

Vatandaşlar, yangından çok kısa bir süre önce bir otomobilin farlarını kapatarak olay yerinden hızla uzaklaştığını iddia etti. Emniyet, olayın bir sabotaj olup olmadığını araştırmaya başladı. Heyecanlı geçen gecede, alevlerin LPG tanklarına sıçramadan söndürülmesi ciddi bir facianın önüne geçti. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafakemalpaşa Yalıntaş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title