Haberler

Benq Ew2440l 4ms 24" Led Monitör

Benq Ew2440l 4ms 24" Led Monitör Özellikleri.

    BenQ EW2440L Genel Özellikleri




    MHL bağlantısı ile Mobil Eğlence Dönüşümü


    Akıllı cihazlarınızı, yeni EW2440 Akıllı cihazlarınızı, yeni EW2440L monitörünüze bağlayarak birinci sınıf görüntükalitesine erişebilirsiniz. Herhangi bir MHL donanımlı akıllı cihazını, zahmetsizcebağlayarak kusursuz akışı sağlayıp, görüntüleri akıllı cihazınızdan büyütüpoptimize edebilirsiniz.  Bu özellik ile birlikte bilgisayarını açmak zorunda kalmadaninternette gezinebilir, video izleyebilir, oyun oynayabilir ve 24 inç’lik ekrandabelgelerinizi açabilirsiniz.Not: BenQ EW2440 Not: BenQ EW2440L monitörler ile akıllı cihazların arasındaki bağlantı MHL ilegerçekleşmektedir ve HTC, LG, Samsung (bazı modeller adaptör desteğiistemektedir), Huawei, Sony ve birçok marka cihaz ile bu bağlantı sağlanabilmekte


    Sinema Modu ile Film Keyfinizi Yükseltin


    BenQ’nun özel renk motoru teknolojisi ile Sinema Modu otomatikolarak videonun ince ayarlarını mükemmele dönüştürerekdinamik bir sinema deneyimi yaşat


    Süper Çözünürlük ile Yüksek GörüntülemeDeneyimi


    Size iyi bir online video deneyimi vermek için, EW2440LSüper Çözünürlük görüntü geliştirme özelliği ile orijinal videokaynağının piksel yoğunluğu artırarak, yüksek çözünürlüklügörüntüler sunuyor


    Dikkat dağıtmayan Akıllı OdaklanmaTeknolojisi


    Akıllı Odaklanma Teknolojisi ile odak noktanızı veya alanınızıbelirleyip görsel içeriğin dışında kalanı gizleyebilirsiniz.Böylece neye odaklanmak istiyorsanız bunu daha kolay halegetirmiş olursunuz.


    Görsel rahatlığınız için Flicker-free


    Tüm parlaklık seviyelerinde göz yoran titreşimleri etkili oranda yoğunluğunu azaltarakortadan kaldırır. Geleneksel LCD ekranlar saniyede 200 kez titrer. Gözleriniz titrediğinigörmüyor olabilir ancak kesinlikle onları hissedebilirsiniz.  Flicker-free Monitörlerlegözlerinizi daha az yormuş olursunuz.


    Düşük Mavi Işık Modu


    Her Monitör, göz hasarı, göz yorgunluğu, baş ağrısı ve uyku bozuklukları gibiproblemlere yol açabilen mavi spektrum ışık üretir.  BenQ’nun eşsiz DüşükMavi Işık teknoloji ise bu sorun ile başa çıkmak için tasarlanmış olupbilgisayar başında maruz kaldığınız mavi ışığın daha sağlıklı bir düzeyeçeker.Görüntü kalitenizden hiçbir ödün vermeden, OSD Hot Key üzerinden dört  Görüntü kalitenizden hiçbir ödün vermeden, OSD Hot Key üzerinden dörtfarklı ayardaki Düşük Mavi Işık modunu kullanarak (Multimedya  -%30azalma, İnternet -%50 azalma, Ofis -%60 azalma, Okuma -%70 azalma)gözlerinizi yorulmaktan kurtarın.


    Çok Yönlü Kullanım İçinWindows® 8 İle Uyum


    Windows® 8 sertifikasyonlu EW2440L, Windows® 8 renk sistemleriyle tam uyumludur. EW2440L’yibilgisayarınıza bağladığınız anda monitörünüzü tanıyan Windows 8, kurulum ve bağlantıyı kolay bir şekildegerçekleştirmenize imkan tanır.


    ecoFACTS Label


    ecoFACTS size BenQ ürünlerinin ne denli çevre dostu olduğunu gösterebilir! BenQyalnızca çevre mevzuatlarına pasif olarak uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktifolarak çevre dostu ürünler geliştirmek için de çalışır !eco ecoFACTS, BenQ’nun zararlı maddelerin kullanımı, malzeme seçimi, paket tasarımı,enerji tasarrufu sağlayan tasarım ve ürünlerin diğer tarafları üzerindeki çevreye yönelikçabalarını tasdik etmektedir

    Panel

    Boy Oranı
    16:09
    Çözünürlük (maks)
    1080 x 1920
    Nokta Aralığı (mm)
    0.276
    Parlaklık (tipik)
    250 cd / m²
    Native Kontrast (tipik)
    3000:1
    DCR (Dynamic Contrast Ratio) (tipik)
    20M: 1
    Panel Tipi
    VA
    Tepki Süresi (Tr + Tf) tip.
    12ms, 4ms (GTG)

    Ses / Video Girişleri / Çıkışları

    Giriş Konnektörü
    D-Sub / HDMI / HDMI (MHL)
    Güç Kaynağı (90 ~ 264 AC)
    Adaptör

    Boyutlar ve Ağırlık

    Boyutlar (YxGxD mm)
    421,6 x 545,66 x 191,32
    Net Ağırlık (kg)
    3,74 kg

    31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Samsung Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Evden kaçan pitbull dehşet saçtı! Sahibini ve 2 kişiyi feci şekilde yaraladı

    Evden kaçan pitbull dehşet saçtı! Sahibini ve 2 kişiyi feci şekilde yaraladı

    23 Nisan kutlamalarında 'Puta tapmayın' diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    23 Nisan kutlamalarında "Puta tapmayın" diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı'nda değiliz herhalde

    Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı'nda değiliz herhalde

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kayyum' sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kayyum" sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    title