Haberler

    Benim Neyim Eksik

    Serkan Atar'ın yönettiği "Benim Neyim Eksik" tiyatro oyunu, 30 Kasım'da Torium Sahne'de izleyicisiyle buluşuyor.

    Serkan Atar'ın yönettiği "Benim Neyim Eksik" tiyatro oyunu, 30 Kasım'da Torium Sahne'de izleyicisiyle buluşuyor.

    Yazan: Serkan Atar, Barbaros Uzunöner

    Yöneten: Serkan Atar

    Oynayanlar

    Serenay Aktaş

    Osman Dursun

    Meral Kaplan

    Serkan Atar

    Ebru Kaymakçı

    Erkan Çubuk

    Müzik Grubu: Grumpy Rock

    Tuana Yılmaz

    Buğra Özdemir

    Hüseyin Çubuk

    Atahan Çiftçi

    Işık ve Dekor: Ömür Saka

    Kostüm: Hilal Kalban

    Koreografi: Sezgi Çopur

    Söz Müzik: Serkan Atar

    Düzenleme: Grumpy

    "Konusu, taslağı, teması, koreografisi ve müzik tarzıyla alışılmış kabaretif tiyatro anlayışından çok farklı bir oyun sunuyoruz sizlere.

    Oyunun tematik tavrı; insanların eksiklikleri üzerine kurulu. Dolayısıyla skeç konuları çıkar ilişkileri, çekememezlik, dedikodu, karakter bozuklukları gibi zamanımızın güncel konularından yani insanın eksikliklerinden beslendi.

    Oyunumuz çağdaş ve özgün metin diliyle seyirciyi kolay yakalıyor. Ters köşe kurgular ve beklenmedik olaylar ile kahkaha dolu olan metin, en klasik tabiriyle güldürürken düşündürüyor da.

    Oyunumuzun müzikleri canlı orkestramız eşliğinde eğlenceli şarkılarla oyuna hizmet etmekte.

    Eğlenceli koreografisi ve özel olarak tasarlanmış ışık oyunlarıyla sahnenin illüzyonu ve seyir zevki daha lezzetli oluyor. Serenay Aktaş, Meral Kaplan ve Ebru Kaymakçı gibi tanınan oyuncuları ile birlikte Serkan Atar, Osman Dursun ve Erkan Çubuk gibi deneyimli oyuncuları kadrosunda barındıran oyun, canlı orkestrası ve solisti ile de fark yaratıyor.

    Benim Neyim Eksik, tiyatroseverlere eğlenceli, komik ve nitelikli bir oyun vaadediyor."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Serenay Aktaş Osman Dursun Kaymakçı Torium Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title