Haberler

Benim Gözümle Sapanca" Yarışması Sonuçlandı

Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen ‘Benim Gözümde Sapanca’ isimli fotoğraf yarışmasının sergisinin açılışı yapıldı.

Sapanca MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen 'Benim Gözümde Sapanca' isimli fotoğraf yarışmasının sergisinin açılışı yapıldı. Sergi açılışının ardından okulda bahar şenliği düzenlendi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında düzenlenen 'Benim Gözümde Sapanca' fotoğraf yarışmasının ödül ve sergi töreni 14 Mayıs Perşembe günü Sapanca MYO'da gerçekleştirildi. Törene Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, SAYDER (Sapanca At Yetiştiricileri Derneği) Başkanı Cengiz Emil ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende 3 kişiye başarı ödülü, 6 kişiye özel ödül, 31 kişiye de sergileme ödülü ve teşekkür belgesi verildi. Sergi Töreni sonunda fotoğraf sahiplerine ve öğrencilere moral kazandırmak amacıyla final haftası öncesi SapancaFast- "Bahar Şenliği" gerçekleştirildi.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, katkılarından dolayı Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'a, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e, Sapancalı iş adamlarına ve Sapanca halkına teşekkür etti. Ayrıca Sapanca MYO kuruluşunun 20. Yılı olması sebebiyle akademik ve idari personele hizmet belgesi takdim ederek bu tür etkinliklerin Sapanca MYO personeli ve öğrencilerin motivasyonunu sağladığını ve önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yılmazer Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title